Ematrica vásárlás

Legtöbben az UNIQA kötelező 2012. évi szerződését választják

Kategória: Kötelező biztosítás hírek, UNIQA hírek

Nehéz megmondani a kötelező biztosítás kampány végeredményét a biztosítók szempontjából, de az eltelt 2 nap tapasztalatai alapján legtöbben az UNIQA kötelező 2012. évi szerződésének megkötését választották az ügyfeleink közül. A nyertes biztosítók között van még a Wabard, Astra, K&H, Posta és a Genertel Biztosító is.

Az ügyfelek között végzett felmérés alapján még mindig elsődleges szempont az éves díj mértéke, de fontos számukra a biztosító brandjének ismertsége is. Jellemzően a kötelező biztosítás váltás mellett döntők igénybe veszik az e-kommunikációs kedvezményt, amelyet már 9 biztosító társaság kínál. További fontos kedvezmények még a gyerekkedvezmény, nyugdíjas kedvezmény és az éves díjfizetési kedvezmény is, amely nem egy esetben része a kommunikációs kedvezménynek is.

Egyre többen látják meg a további jelentős megtakarítási lehetőségként a casco és kötelező 2012. évi együtt kötését, mivel ebben az esetben a casco éves díjából sokkal nagyobb összeget lehet megspórolni, mint a kötelező 2012. évi díjból, valamint az adminisztrációs feladatok is csökkennek.

Az UNIQA Biztosító a kötelező biztosítás területén 8,7%-os piaci részesedéssel rendelkezett 2010-ben, amellyel a 3. legnagyobb állománnyal bírt. A casco biztosítások területén szintén piacvezető biztosító társaságnak számít, ott is a 3. legnagyobb szereplő, a teljes magyar biztosítási piacon a 6. legnagyobb biztosító 7%-ot meghaladó piaci részesedéssel. Az UNIQA Biztosító innovatív szolgáltatásai, az elmúlt 20 év tapasztalata, a minőségi szolgáltatás iránti elkötelezettsége miatt is kiváló döntés lehet az ügyfelek részéről az UNIQA kötelező 2012. évi választása.