Ematrica vásárlás

AEGON kötelező biztosítás 2011

Kategória: AEGON hírek, Kötelező biztosítás hírek

Az AEGON kötelező biztosítás 2011-es díjai véleményünk szerint továbbiakban is az egyik legkedvezőbb lesz a biztosítási piacon. Az AEGON Biztosító Zrt. cégtörténe a második világháború után kezdődött, amikor a magyar állam megalapított az Állami Biztosítót. Az állami vállalatot 1992-ben privatizálták a vállalati ügyfelek a Hungária Biztosítóhoz került, az Állami Biztosítóban a holland Aegon szerzett tulajdonrészt, amelyet rövid idő alatt 100%-ra növelet.

Mára főképp a lakossági üzletágban az egyik legerősebb biztoító társaság, amely megfelelő szakmai tudással és kiemelkedő infrastruktúrával, valamint országos biztosítói fiók hálózattal szolgálja ki a nála kötő ügyfeleket. Az AEGON kötelező biztosítás 2010-ben az alábbi kedvezményeket biztosította az ügyfelek részére:

  • Gyermek kedvezmény
  • Partner kedvezmény
  • XS1 kedvezmény
  • Folyószámlás / éves díjfizetési kedvezmény

Tipp: Az AEGON kötelező biztosítás 2011-es díját 2010. november 1-től a kötelező biztosítás kalkulátorunk segítségével kiszámolhatja, valamint online meg is kötheti pár perc alatt. A kötelező biztosítás váltás esetén cégünk az előző biztosítójánál a felmondást is elintézi, a kiszámolt biztosítási díjakra árgaranciát nyújtunk. Kössön online, kényelmesen, gyorsan és egyszerűen!