Ematrica vásárlás

A KGFB online, elektronikus kedvezmény - nem mindenkinek!

Kategória: Kötelező biztosítás hírek

A KGFB 2013. évi tarifái között az egyik legnagyobb kedvezmény, amely mindenki számára elérhető az online, elektronikus kedvezmény. Sokan választják ezt, hogy díjat tudjanak csökkenteni, azonban nem szabad mindenkinek bevállalni ezt a kötöttséget, mivel biztosító társaságonként más és más "feladatokat" rónak az ügyfelekre.

Az online, elektronikus kgfb kedvezmények alapvetően azt célozzák meg, hogy a biztosító és az ügyfél között a kommunikáció teljes mértékben elektronikus formában valósuljon meg, ezáltal jelentős mértékben csökkentse az adminisztrációs költségeket, illetve az ügyfelek elérhetőségének idejét, valamint - kimondatlanul - de szorosabb biztosító és ügyfél kapcsolatot építsen ki, esetleg más biztosítási módozatokat értékesítését segítse elő.

Az elektronikus, online kedvezmények esetén a legnagyobb probléma a korosztályos internetezési szokásokban keresenő. Manapság a fiatalabb korosztály szinte csak olyan okos telefonnal rendelkezik, amelyre azonnal megkapja az e-mailjeit, így a biztosító társaság értestőjét is, az idősebb generáció azonban legtöbb esetben hetekre elfelejti még az ingyenes levelező rendszerébe is belépni és a postaládáját ellenőrizni.

A fentieket figyelembe véve, ha Ön nem teljes körűen, naprakészen használja a számítógépet, illetve elektronikus levelezést nem napra készen olvassa, ne válasszon feltétlenül online elektronikus kedvezményt, hanem fizessen pár száz forintal magasabb KGFB díjat, de postai úton kapja meg az értesítőket a biztosító társaságtól.