Ematrica vásárlás

Együttműködés az OSZKÁR telekocsi rendszerrel

Kategória: Gépjármű blog

Miért utaznál egyedül, ha telekocsival akár 75%-ot spórolhatsz?

Együttműködés az OSZKÁR telekocsi rendszerrel

A közlekedés egyik legkényelmesebb módja, ha autóval utazunk, hiszen háztól-házig visz, nincs átszállás és a csomagokat sem kell cipelnünk, nem is beszélve egyéb kellemetlenségek (mint felső vezeték szakadás vagy lekésett csatlakozás) elkerüléséről. Ennek ellenére a benzin és gázolaj árának növekedése az eredményezi, hogy egyre több ember mond le erről a kényelemről és kényszerül arra, hogy tömegközlekedési eszközt válasszon...

Pedig van más megoldás! Ne mondj le az autód által nyújtott kényelemről! Válaszd inkább OSZKÁRT!

Az ingyenesen használható Oszkár telekocsi rendszer célja, hogy az autósok, mint amilyen Te is vagy, megosztva szabad férőhelyeiket, csökkentsenek költségeiken. Az utas is jól jár, mert olcsóbban viszed el, mintha busszal, vonattal, vagy saját kocsival menne. És persze Te is jól jársz, mert nem egyedül kell állnod a félelmetes üzemanyag számlát. Esetleg keress másik autóst, aki ugyanott jár, ahol te, és menjetek egy kocsival!

A rendszer használata pofonegyszerű. Regisztráció után feladhatod hirdetésedet, akár rendszeres, akár egyedi hirdetésről legyen szó, és már csak annyit kell tenned, hogy várod az utasok jelentkezését.

Amennyiben autóst keresel, ide kattintva kereshetsz több mint 50.000 hirdetésünk között, majd bejelentkezés után helyet foglalhatsz a hirdetésen, és felveheted a sofőrrel a kapcsolatot.

Rendszerünk nagy előnye, hogy visszajelzést adhatsz le utazás után útitársaidról, és rólad is értékelések készülnek. Így mások jobban megismerhetnek, nagyobb bizalommal foglalnak helyet nálad, vagy vesznek fel az autójukba.

Az Oszkár 2007 óta áll az utazók és utazni vágyók szolgálatában, azóta több millió kilométert tettek meg autós felhasználóink belföldi és nemzetközi vizsonylatokban, és mindannyiuk megelégedésére szolgált rendszerünk! Lépj be te is felhasználóink népes táborába, és használd ki, hogy spórolhatsz, miközben a környezetet is véded. Így egyúttal részese lehetsz annak a mozgalomnak, amely tesz valamit a dugók csökkentéséért azáltal, hogy egy autót használ több helyett!

Használd Oszkárt, a magyar telekocsi rendszert, és találj útitársat, hogy ezáltal is csökkents költségeiden!