Ematrica vásárlás

Autóhitel kiváltás menete

Kategória: Gépjármű blog

Autóhitel kiváltás menete, autóhitel váltás

Jelenlegi gazdasági környezetben sokan gondolkoznak, hogy korábban felvett autóhitel szerződésüket kedvezőbbre, alacsonyabb havi törlesztésre cseréljék le. Ehez nyújthat segítséget az autóhitel kiváltás konstrukciója, de nem minden esetben.

Autóhitel kiváltás esetén érdemes elsőként a meglévő hitelünkre egy lezárási ajánlatot kérni a finaszírozójától, amely lehetőség szerint minden költséget tartalmazzon. (Általában az idő előtti lezáráskor külön költséget számolnak fel a finanszírozók.)

Autóhitel kalkulátor segítségével könnyedén számolhatunk magunknak hiteleket, azoban érdemes odafigyelni, hogy milyen kontsrukcióban adósodunk el újra. A hitelek mellé fontos szempont a járulékos költségek nagysága (pl. casco biztosítás megkötése), illetve szükséges a gépjármű állapotfelmérését elvégezni, mert csak ennek birtokában fogadja be ajánlatot az új finanszírozó.

Az e-Autóhitel Kft. munkatársai segítenek kiváltani meglévő drága gépjármű hitelét, amennyiben lehetséges. Tulajdonképpen ön nem veszíthet, csak nyerhet vele, ezért mindenképpen érdemes egy próbát tennie. Egy újabb konstrukcióval akár több ezer forintot is faraghat a havi törlesztőrészleten.

Szerződéskötéshez vigyük magunkkal az állapotfelmérési lapot, forgalmi engedélyt, törzskönyvet, valamint a korábbi finanszírozó törlési engedélyét. Az új finanszírozó ezek után lezárja a korábbi tartozást, bejegyzi a saját tulajdonfenntartási jogát és átadja - ha magasabb hitelösszeget kértünk - a maradék összeget.

Autóhitel kiváltás esetén új kötelező biztosítás szerződést nem kell kötnünk.

Autóhitel kalkulátor

Az autóhitel futamideje 1 és 8 év között választható meg. Magánszemélyek esetében legfeljebb 7 év választható.