Wabard kötelező biztosítás 2011

2010. szeptember 06., hétfő - kategória: Kötelező biztosítás hírek, Wabard hírek

Az egyik legfiatalabb biztosító társaság a Wabard Biztosító, amely 2008-ban lépett be a kötelező gépjármű-felelőssgébiztosítás (KGFB) piacára. A dinamikus fejlődésének és jó díjainak köszönhetően az egyik leggyorsabban fejlődő kötelező biztosító társaság lett, azonban a felügyleti intézkedés miatt 2010-re nem vehetett részt a kampányban. A PSZÁF ezt 2010. április 15-vel feloldotta, azóta ismételten az egyik legkeresettebb biztosító társasággá vált, azóta ismét szabadon köthető újra a Wabard kötelező biztosítás.

A Wabard kötelező biztosítás 2011 évi díjait a többi biztosító társasághoz hasonlóan idén is október 30-án teszik közzé, amelyet már másnap, november elsejétől a kötelező biztosítás kalkulátor segítségével kiszámolhat és amennyiben az Önnek a legkedvezőbb vagy legolcsóbb kötelező biztosítás, akár online azonnal meg is köthető. A kötelező biztosítás kalkulátor a Wabard Biztosító összes kedvezményes lehetőségét kiszámolja Önnek 2011-re, a kiszámolt díjakra árgaranciát nyújtunk.

Wabar Biztosító 2011-re a szokásos biztosítási módozatokat fogja kínálni az ügyfelek részére, a kötelező biztosítás mellett, casco biztosítás, CMR biztosítás, közúti árufuvarozói felelősségbiztosítás, közúti személyszállítók felelősségbiztosítása köthető.

Hozzászólások (0)

Szóljon hozzá!

Ön most vendégként fog hozzászólni. A hozzászólások automatikusan megjelennek, de moderátoraink módosíthatják-törölhetik azokat, amennyiben a hozzászólás sértő vagy nem a cikkhez kapcsolódik. Az alábbi közösségi fiókokkal be is tud jelentkezni:

Joomla SEF URLs by Artio