Wabard casco díj csökkentése

2011. április 19., kedd - kategória: CASCO biztosítás hírek, Wabard hírek

Wabard Biztosító is csökkentette a casco díjának összegét, miközben a szolgáltatási kört jelentősen bővítette. A Wabard átdolgozott casco biztosításban baleset biztosítás is található, 12 féle casco önrészből választhatnak az ügyfelek, káresemény kapcsán egyes alkatrészekre avulás mentesen térít, illetve lopás vagy totálkár esetén az autó 6 hónapos koráig 100%-t, 12 hónapig 90%-t térít meg.

Új, kiegészítő elem, hogy önrész levonása nélkül téríti meg a szélvédő kárt, illetve a balesethez kapcsolódó szállítás és tárolási költséget is megtéríti a biztosító. Kedvezményként figyelembe veszik az autó futási teljesítményét, illetve a kötelező biztosítás bónusz besorolását is, amennyiben az legalább B2-es fokozatú.

Az online casco biztosítás kalkulátor segítségével pár perc alatt kiszámolhatja és megkötheti a casco biztosítási szerződését, illetve ellenőrizheti a jelenlegi díjának versenyképességét és szolgáltatási színvonalát is.

Hozzászólások (0)

Szóljon hozzá!

Ön most vendégként fog hozzászólni. A hozzászólások automatikusan megjelennek, de moderátoraink módosíthatják-törölhetik azokat, amennyiben a hozzászólás sértő vagy nem a cikkhez kapcsolódik. Az alábbi közösségi fiókokkal be is tud jelentkezni:

Joomla SEF URLs by Artio