Wabard Biztosító Zrt. újra köthet

2010. április 18., vasárnap - kategória: Kötelező biztosítás hírek, Wabard hírek

Wabard Biztosító Zrt. újra köthet kötelező biztosítás szerződést is

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete 2010. április 15-től újra engedélyezte a Wabard Biztosító Zrt.-nek a biztosítási termékeinek terjesztését, a JÉ-II-12/2010. határozat értelmében.  A felügyelet 2010. évi elején több alkalommal utóvizsgálatot végzett a biztosító társaságnál, amelyben megállapította, hogy a 2009. szeptember 25-én hozott felfüggesztési okokak megszüntette, kijavította.

A Wabard kötelező biztosítás népszerűségére jellemző, hogy a felfüggesztés meszüntetése óta az ügyfelek jelentős része újra köt online kötelező biztosítás szerződést a tarsasággal.

A Wabard Biztosító felfüggesztése a biztosító társaság életében komoly bevételkiesést eredményezett, mivel 2009. évi kötelező biztosítás állományát nem tudta bővíteni új biztosítási szerződések megszerzésével. A biztosító társaság 2009-ben több mint 100.000 db kgfb szerődéssel rendelkezett, ennek egy részét valószínűleg elvesztette, illetve az  ügyfelek máshova kötötték a szerződésüket.

A kötelező biztosítás mellett a biztosító társaság újra terjesztheti a casco biztosítás, belföldi és nemzetközi árufuvarozói felelősségbiztosítási módozatukat is. Az utóvizsgálat megállapította. hogy a biztosító társaság működése stabil, az ügyfelek kárait gyorsan és szakszerűen rendezik, a fizetési kötelezettségeknek mindig pontosan elegett tettek.

Hozzászólások (0)

Szóljon hozzá!

Ön most vendégként fog hozzászólni. A hozzászólások automatikusan megjelennek, de moderátoraink módosíthatják-törölhetik azokat, amennyiben a hozzászólás sértő vagy nem a cikkhez kapcsolódik. Az alábbi közösségi fiókokkal be is tud jelentkezni:

Joomla SEF URLs by Artio