Wabard hírek

Wabard Biztosító Zrt.

Wabard hírek

Ismerje meg a Wabard biztosító történetét, szolgáltatásait, elérhetőségeit.

A Wabard biztosítóval kapcsolatos híreinket itt találja:

Hét biztosítónak újra kötelező díjat kell hirdetnie 2012. évre

2011. november 08., kedd

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének (PSZÁF) határozata alapján hét biztosító társaságnak újra meg kell hirdetnie korábbi KGFB díjhirdetésük részleteit. Általában kisebb pontatlanságokat talált a PSZÁF az október 30-án közzétett díjhirdetéssel kapcsolatban és új díjhirdetést 2011. november 11-ig kell megtenniük az érintett biztosítóknak.

Wabard casco díj csökkentése

2011. április 19., kedd

Wabard Biztosító is csökkentette a casco díjának összegét, miközben a szolgáltatási kört jelentősen bővítette. A Wabard átdolgozott casco biztosításban baleset biztosítás is található, 12 féle casco önrészből választhatnak az ügyfelek, káresemény kapcsán egyes alkatrészekre avulás mentesen térít, illetve lopás vagy totálkár esetén az autó 6 hónapos koráig 100%-t, 12 hónapig 90%-t térít meg.

Wabard kötelező biztosítás 2011

2010. szeptember 06., hétfő

Az egyik legfiatalabb biztosító társaság a Wabard Biztosító, amely 2008-ban lépett be a kötelező gépjármű-felelőssgébiztosítás (KGFB) piacára. A dinamikus fejlődésének és jó díjainak köszönhetően az egyik leggyorsabban fejlődő kötelező biztosító társaság lett, azonban a felügyleti intézkedés miatt 2010-re nem vehetett részt a kampányban. A PSZÁF ezt 2010. április 15-vel feloldotta, azóta ismételten az egyik legkeresettebb biztosító társasággá vált, azóta ismét szabadon köthető újra a Wabard kötelező biztosítás.

Wabard Biztosító Zrt. újra köthet

2010. április 18., vasárnap

Wabard Biztosító Zrt. újra köthet kötelező biztosítás szerződést is

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete 2010. április 15-től újra engedélyezte a Wabard Biztosító Zrt.-nek a biztosítási termékeinek terjesztését, a JÉ-II-12/2010. határozat értelmében.  A felügyelet 2010. évi elején több alkalommal utóvizsgálatot végzett a biztosító társaságnál, amelyben megállapította, hogy a 2009. szeptember 25-én hozott felfüggesztési okokak megszüntette, kijavította.

A Wabard kötelező biztosítás népszerűségére jellemző, hogy a felfüggesztés meszüntetése óta az ügyfelek jelentős része újra köt online kötelező biztosítás szerződést a tarsasággal.

Joomla SEF URLs by Artio