UNIQA Casco biztosítás

2010. március 02., kedd - kategória: CASCO biztosítás hírek, UNIQA hírek

UNIQA Casco biztosítás az autókban keletkezett károk megtérítésére nyújt fedezetet, az alábbi bizosítási kockázatok bekövetkezése esetén:

  • lopás, részlopás és rablás kár
  • totálkár bekövetkezése, amely a gépjármű fizikai sérüléséből ered
  • töréskár a jármű részleges sérülése esetén

UNIQA Casco biztosítások a CASCO biztosítás kalkulátor segítségével

UNIQA Casco: káresemény bekövetkezése esetén magyarországi márkaszervízben történő helyreállítási költségeket téríti meg a választott önrészesdés levonása után, a beépített új alkatrészek esetén nem vonnak le értékemelkedési összeget

UNIQA Casco: az ajánlati nyomtatványon meghatározott fix óradíjon téríti a javítási költséget, a beépített alkatrész költség 50%-t téríti a káridőponti Audiotex kárszámítási program alapján

Az autót ért totálkár vagy ellopása esetén az UNIQA Biztosító az autó piaci értékét téríti meg, levonva az önrészesedést, illetve a szerződés évfordulójáig esedékes biztosítási díjat.

UNIQA Casco biztosítás a gépjárművek 9 éves koráig köthetőek, illetve 20% GPS kedvezmény adható, amennyiben az megfelel a MABISZ előírásainak. Védelmi berendezésként a nagy értékű és egyes autómárkák kivételével csupán indításgátló szükséges, de ezt a CASCO biztosítás kalkulátor segítségével ellenőrizheti.

Hozzászólások (0)

Szóljon hozzá!

Ön most vendégként fog hozzászólni. A hozzászólások automatikusan megjelennek, de moderátoraink módosíthatják-törölhetik azokat, amennyiben a hozzászólás sértő vagy nem a cikkhez kapcsolódik. Az alábbi közösségi fiókokkal be is tud jelentkezni:

Joomla SEF URLs by Artio