FONTOS! - MyUNIQA regisztráció UNIQA ügyfeleknek

2011. december 09., péntek - kategória: Kötelező biztosítás hírek, UNIQA hírek

Minden UNIQA biztosítóval szerződött ügyfelünk figyelmét szeretnénk felhívni arra, hogy a kötelező biztosításban igénybe vett 25%-os e-kommunikációs kedvezményt csak abban az esetben fogja a biztosító megadni a 2012-es évre, ha a szerződő a biztosítási feltételeknek megfelelően regisztrál az UNIQA honlapján a MyUNIQA rendszerbe.

Különösen fontos, hogy a regisztráció érvényes e-mail címmel történjen a MyUNIQA rendszerébe, mivel az e-kommunikációs kedvezményt igénybe vevőknek a biztosító postai úton első alkalommal nem fog küldeni semmit, hanem csakis a regisztrált e-mail címen keresztül, elektronikus úton fogja megküldeni a biztosítással kapcsolatos dokumentumokat és értesítéseket (díjbekérő, kötvény, KGFB igazolás, felszólító, stb.).

Az UNIQA Biztosító MyUNIQA rendszerébe a következő oldalon keresztül lehet regisztrálni és belépni: http://www.myuniqa.hu/myuniqa_hu/cms/login.jsp

A regisztráció pár perc alatt elvégezhető, aminek kapcsán a következő adatokat kell megadni: kötvényszám, név, születési idő, születési hely, e-mail cím, rendszám. A regisztrációs sikerességét a MyUNIQA rendszere automatikusan visszaigazolja.

Hozzászólások (2)

Szóljon hozzá!

Ön most vendégként fog hozzászólni. A hozzászólások automatikusan megjelennek, de moderátoraink módosíthatják-törölhetik azokat, amennyiben a hozzászólás sértő vagy nem a cikkhez kapcsolódik. Az alábbi közösségi fiókokkal be is tud jelentkezni:

Joomla SEF URLs by Artio