UNIQA hírek

UNIQA Biztosító Zrt.

UNIQA hírek

Ismerje meg az UNIQA biztosító történetét, szolgáltatásait, elérhetőségeit.

Az UNIQA biztosítóval kapcsolatos híreinket itt találja:

FONTOS! - MyUNIQA regisztráció UNIQA ügyfeleknek

2011. december 09., péntek

Minden UNIQA biztosítóval szerződött ügyfelünk figyelmét szeretnénk felhívni arra, hogy a kötelező biztosításban igénybe vett 25%-os e-kommunikációs kedvezményt csak abban az esetben fogja a biztosító megadni a 2012-es évre, ha a szerződő a biztosítási feltételeknek megfelelően regisztrál az UNIQA honlapján a MyUNIQA rendszerbe.

Kevesebben váltottak idén biztosítót

2011. december 07., szerda

Folyamatosan csökken a 2009. évi csúcshoz képest az év végi kötelező biztosítási kampányban biztosítót váltó ügyfelek száma. Az alacsony alapdíjaknak és az egyre több évközi évfordulós szerződésnek köszönhetően a két évvel ezelőtti, rekordnak számító közel 1,6 millió váltóhoz képest idén novemberben a 800 ezret sem érte el azoknak a száma, akik új biztosító mellett tették le voksukat 2012-re.

Legtöbben az UNIQA kötelező 2012. évi szerződését választják

2011. november 02., szerda

Nehéz megmondani a kötelező biztosítás kampány végeredményét a biztosítók szempontjából, de az eltelt 2 nap tapasztalatai alapján legtöbben az UNIQA kötelező 2012. évi szerződésének megkötését választották az ügyfeleink közül. A nyertes biztosítók között van még a Wabard, Astra, K&H, Posta és a Genertel Biztosító is.

E GFB 2012, amit sokan fognak választani

2011. október 30., vasárnap

Az e-gfb kötelező biztosítási módozatot elsőként az Allianz Biztosító vezette be 2011. évre, Allianz e-gfb néven. A 2012. évi díjtarifákban már a 15 biztosító társaság közül 9 hírdetett e-gfb 2012 kötelező biztosítási kedvezményt, jellemzően e-mail, kommunikációs vagy e-kommunikációs kedvezmények alatt. Az e-gfb lényegében egy kedvezmény, nem önálló kötelező biztosítási módozat, általában az ügyfeleknek kötelező megadni az e-mail címüket (sok esetben a telefonszámukat is) és elfogadni azt, hogy az adott biztosító nem küld postai levelet, hanem elektronikus úton kommunikál az ügyféllel. Az e-mail cím fenntartása szint minden esetben kötelező a szerződés tartama alatt, illetve változás esetén az ügyfelet bejelentési kötelezettség terheli. (A kötelező biztosítás kalkulátor 2012. évi rendszere az alábbi kedvezményeket tartalmazza)

Előzetes piaci elemzés a kötelező biztosítás 2012. évi díjhirdetéséhez

2011. október 25., kedd

A kötelező biztosítás 2012. évi díjhirdetése az előzetes hírekkel ellentétben október 30-án, vasárnap lesz. A biztosító társaságoknak a piaci verseny miatt egy időben, egyszerre kell közzétenniük a következő évi díjakat, amelyeken 1 évig nem változtathatnak, illetve az ajánlatokat szinte kötelező jelleggel - kevés kivételtől eltekintve - be kell fogadniuk ezen a díjszinten. 

Joomla SEF URLs by Artio