UNION kötelező biztosítás 2011

2010. szeptember 27., hétfő - kategória: Kötelező biztosítás hírek, UNION hírek

Az UNION kötelező biztosítás 2011. évre is vélhetőleg az eddigi szlogennel fogja meghírdetni a díjait, vagyis „Fizetni kötelező. Sokat fizetni nem.” Az UNION Biztosító Zrt. a kötelező biztosítás piac átlagánál jobban honorálja a balesetmentes vezetést, valamint széles választékú kedvezményrendszert dolgozott ki az ügyfelek megszerzése végett.

Az UNION Biztosító Zrt-nél a B1 (bónusz malusz rendszer bónusz 1 besorolása) besorolás már 15% kedvezményt biztosít az őket választó ügyfelek számára, illetve náluk a legjobb bónusz besorolásnál is van jobb, a B10+1, B10+2 valamint a B10+3 bónusz besorolás. 

A kedvezmények mértéke, illetve esetleg bevezetendő további kedvezményeket és biztosítási díjakat 2011-re az UNION Biztosítónak is október 30-án kell közzé tennie. A kötelező biztosítás kalkulátor 2011 segítségével Ön november 1-től az UNION Biztosító kötelező biztosítás díját is kiszámolhatja, és összehasonlíthatja a jelenlegi fizetendő díjával, illetve a többi biztosító társaság ajánlatával. Kedvező ajánlat esetén oldalunkon lehetősége van az online biztosítás kötésre, valamint az összes adminisztrációs feladatot  ellátjuk Ön helyet, teljesen ingyenesen.

Hozzászólások (0)

Szóljon hozzá!

Ön most vendégként fog hozzászólni. A hozzászólások automatikusan megjelennek, de moderátoraink módosíthatják-törölhetik azokat, amennyiben a hozzászólás sértő vagy nem a cikkhez kapcsolódik. Az alábbi közösségi fiókokkal be is tud jelentkezni:

Joomla SEF URLs by Artio