UNION hírek

UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt.

UNION hírek

Ismerje meg az UNION biztosító történetét, szolgáltatásait, elérhetőségeit.

Az UNION biztosítóval kapcsolatos híreinket itt találja:

Ajándék dömping a kötelező biztosítóknál 2012-re

2011. november 17., csütörtök

Ahogy arról korábban már írtunk, a régióban nálunk Magyarországon a legalacsonyabbak a kötelező biztosítási díjak, amiből a biztosítók további, egyre újabb és különlegesebb kedvezményeket adnak 2012-re.

A kötelező biztosítás szolgáltatása törvény által szabályozott, attól eltérni egyik biztosítónak sem lehet, de a KGFB szerződés mellé a biztosítók tetszés szerint kínálhatnak ajándékokat ügyfeleiknek. Ennek megfelelően az idei év slágertermékei, a legolcsóbbnak számító eGFB termékek mellett egyre több helyen láthatunk a kötelező biztosítási szerződés mellé ingyen adott többletszolgáltatásokat és kiegészítő biztosításokat.

Hét biztosítónak újra kötelező díjat kell hirdetnie 2012. évre

2011. november 08., kedd

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének (PSZÁF) határozata alapján hét biztosító társaságnak újra meg kell hirdetnie korábbi KGFB díjhirdetésük részleteit. Általában kisebb pontatlanságokat talált a PSZÁF az október 30-án közzétett díjhirdetéssel kapcsolatban és új díjhirdetést 2011. november 11-ig kell megtenniük az érintett biztosítóknak.

UNION kötelező biztosítás 2011

2010. szeptember 27., hétfő

Az UNION kötelező biztosítás 2011. évre is vélhetőleg az eddigi szlogennel fogja meghírdetni a díjait, vagyis „Fizetni kötelező. Sokat fizetni nem.” Az UNION Biztosító Zrt. a kötelező biztosítás piac átlagánál jobban honorálja a balesetmentes vezetést, valamint széles választékú kedvezményrendszert dolgozott ki az ügyfelek megszerzése végett.

UNION Biztosító önrészes kötelező biztosítás: volt - nincs!

2009. november 09., hétfő

A PSZÁF állásfoglalása szerint az Union Biztosító által kidolgozott önrészes kötelező biztosítás terjesztését be kell fejeznie a biztosító társaságnak, mivel az jogszabályba ütközik. A felügyelet a biztosító társaságot 5 millió forintra büntette meg a a honlapján közétett határozat szerint.

Joomla SEF URLs by Artio