Posta Biztosító - Okozói kiegészítő biztosítás

2011. június 07., kedd - kategória: Kötelező biztosítás hírek, Posta hírek

A 2011-es kötelező biztosítási tarifák meghirdetésekor már hírt adtunk arról, hogy a Posta Biztosítónál lehetőség van Okozói kiegészítő biztosítás kötésére  a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás mellé, amely kiegészítő biztosítás közlekedésben résztvevő gépjárművek ütközése esetén a károkozó autóban keletkezett károkra nyújt fedezetet bruttó 2 millió Ft-ig, amennyiben a biztosítónak az alapbiztosítás (KGFB) alapján is helytállási kötelezettsége keletkezik.

A kiegészítő biztosítás kedvező díjú, olcsóbb mint az alap kötelező biztosítás díja, egyszerűen szemle nélkül köthető 10%, de minimum 100.000 forint káreseményenkénti önrészesedéssel.  Korlátozás a fedezetben, hogy csak  személygépkocsikra köthető új-, vagy már meglévő PostaAutóŐr kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás mellé, tehát külön önmagában nem kezelhető.

A termék bevezetésekor a Posta Biztosító csak az alábbi márkák európai forgalmazású modelljeire vállalta a biztosítási fedezetet: CHEVROLET, DACIA, DAEWOO, FIAT, FORD, HYUNDAI, KIA OPEL, PEUGEOT, RENAULT, SEAT, SKODA, SUZUKI, VOLKSWAGEN.

A biztosítható gépjárműmárkák listája az év során folyamatosan bővült, az Okozói kiegészítő biztosítás már köthető ALFA ROMEO, CITROEN, DAIHATSU, ISUZU, LADA, MARUTI, MAZDA, MITSUBISHI, NISSAN, TATA, TOYOTA, VOLVO márkájú gépkocsikra is.

Hozzászólások (0)

Szóljon hozzá!

Ön most vendégként fog hozzászólni. A hozzászólások automatikusan megjelennek, de moderátoraink módosíthatják-törölhetik azokat, amennyiben a hozzászólás sértő vagy nem a cikkhez kapcsolódik. Az alábbi közösségi fiókokkal be is tud jelentkezni:

Joomla SEF URLs by Artio