Posta hírek

Magyar Posta Biztosító Zrt.

Posta hírek

Ismerje meg a Posta biztosító történetét, szolgáltatásait, elérhetőségeit.

A Posta biztosítóval kapcsolatos híreinket itt találja:

Ajándék dömping a kötelező biztosítóknál 2012-re

2011. november 17., csütörtök

Ahogy arról korábban már írtunk, a régióban nálunk Magyarországon a legalacsonyabbak a kötelező biztosítási díjak, amiből a biztosítók további, egyre újabb és különlegesebb kedvezményeket adnak 2012-re.

A kötelező biztosítás szolgáltatása törvény által szabályozott, attól eltérni egyik biztosítónak sem lehet, de a KGFB szerződés mellé a biztosítók tetszés szerint kínálhatnak ajándékokat ügyfeleiknek. Ennek megfelelően az idei év slágertermékei, a legolcsóbbnak számító eGFB termékek mellett egyre több helyen láthatunk a kötelező biztosítási szerződés mellé ingyen adott többletszolgáltatásokat és kiegészítő biztosításokat.

Posta Biztosító - Okozói kiegészítő biztosítás

2011. június 07., kedd

A 2011-es kötelező biztosítási tarifák meghirdetésekor már hírt adtunk arról, hogy a Posta Biztosítónál lehetőség van Okozói kiegészítő biztosítás kötésére  a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás mellé, amely kiegészítő biztosítás közlekedésben résztvevő gépjárművek ütközése esetén a károkozó autóban keletkezett károkra nyújt fedezetet bruttó 2 millió Ft-ig, amennyiben a biztosítónak az alapbiztosítás (KGFB) alapján is helytállási kötelezettsége keletkezik.

Posta Casco Biztosítás - PostaCasco

2010. máj. 21., péntek

PostaCasco gépjármű-biztosítást mire nyújt fedezetet?

A PostaCasco kedvező casco biztosítás,  amely teljes körű védelmet nyújt elemi-, lopás-, rablás-, üvegtörés és töréskárok esetére.

Kik kössenek  PostaCasco-t?

Ajánljuk elsősorban azoknak, akiknek személygépjárműve 7 évnél fiatalabb, bonus besorolása A0 vagy annál magasabb, a 34 év fölötti, gyakorlott személygépjármű vezetőknek.

A PostaCasco termékről általában:

Joomla SEF URLs by Artio