Utasbiztosítás kalkulátor

2010. április 30., péntek - kategória: Kötelező biztosítás hírek

Az utasbiztosítás kalkulátor segítségével Ön pár perc alatt megkötheti a utasbiztosítását, valamint oldalunkon ki is fizetheti a kiválasztott utasbiztosítás díját  a CIB BANK Zrt. által nyújtott elektronikus bankkártya rendszeren keresztül.

ONLINE UTASBIZTOSÍTÁS KALKULÁTOR

Az utasbiztosítás kalkulátor használata: Az utasbiztosítás kalkulátor 2 részből áll össze: tarifálási és kötési szakaszból  Kérjük, hogy minden esetben ügyeljen a pontos adatok megadására, a kívánt biztosítási módozatot az utazás alatti tevékenységének megfelelően válassza ki. Kérdése esetén kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat.

Utasbiztosítás kalkulátor - tarifálás Kalkulátorunk segítségével a legkevesebb adatot kérjük be, hogy Önnek biztosítási díjajánlatot tudjunk adni.

Az első oldalon az utazás célja, utazás kezdete és vége, utazás tipusát kell megadni, valamint z utazók számát és módját, illetve hogy az utazók között Ön is szerepel-e. Meg kell adni a szerződő adatát, illetve FONTOS kiválasztani a kívánt sportokat (ha van ilyen), valamint a kedvezmények és pótdíjakat befolyásoló adatokra kérdezünk rá.

A  második oldalon az utazók születési dátumát, és ehez kapcsolódó kérdés megválaszolása után az elvárt utasbiztosítás módozatot lehet beállítani, amely lehet minimális, alap, hagyományos vagy bővített utasbiztosítás. A kiválasztott elvárt utasbiztosítás megadásával automatikusan változik a kártérítési összege a külföldön felmerült orvosi költség (baleset és betegség), valamint a külföldön felmerült balesetbiztosítás szolgáltatás (baleseti halál vagy baleseti rokkantság), illetve a poggyászbiztosítás (megsemmisülés vagy elvesztés) esetén. Ezek után további exluzív igények és egyéb kockázatok állíthatóak be.

A harmadik oldalon
már a díjszámítási eredményt kapjuk meg, ahol szintén lehetőségünk van az elvárt szolgáltatás színvonalának kiválasztására. Itt ellenőríizhetjük részben a megadott adatok helyességét, illetve tudjuk a kiválasztott utasbiztosítás ajánlatot megkötni.

 ONLINE UTASBIZTOSÍTÁS KALKULÁTOR

Hozzászólások (0)

Szóljon hozzá!

Ön most vendégként fog hozzászólni. A hozzászólások automatikusan megjelennek, de moderátoraink módosíthatják-törölhetik azokat, amennyiben a hozzászólás sértő vagy nem a cikkhez kapcsolódik. Az alábbi közösségi fiókokkal be is tud jelentkezni:

Joomla SEF URLs by Artio