Motor kötelező biztosítás 2011

2010. szeptember 27., hétfő - kategória: Kötelező biztosítás hírek

A motorokra kötendő kötelező biztosítást hasonlóan, mint a személyautó esetében szintén kötelező megkötni minden üzembentartó részére. A kormányrendelet módosításával azonban a motor kötelező biztosítás is szüneteltethető, ha a motort ideiglenesen kivonják a forgalomból. A motorokat a tulajdonosok nagy része jellemzően csak tavasztól őszig használja, a rossz idő beálltával csupán garázsban tárolja azt, ezért érdemes elgondolkodni ezen a költséghatékony megoldáson.

A kötelező biztosítás 2011 változásával azonban vélhetőleg az egyik legnagyobb kötelező biztosítási díj emelkedése a motorok esetében lesz megfigylhető, mivel 2011-től az eddigi köbcenti, hengerűrtartalom helyett kilowatt, teljesítmény alapú besorolás lesz, amely a nagyobb teljesítményű motorok esetében vélhetőleg kedvezőtlen lesz.

A motor kötelező biztosítás 2011 új kategória besorolása:

 • 12 kw alatt,
 • 13-35 kw között
 • 36-70 kw között
 • 70 kw felett

Az új, motor kötelező biztosítás 2011 kategória besorolások miatt minden motor tulajdonos részére érdemes lesz újraszámolni a kötelező biztosítás díját, valamint kedvezőbb ajánlat esetén azt online megkötheti a kötelező biztosítás kalkulátor segítségével az oldalunkon. Cégünk a kiszámolt motor kgfb 2011 évi díjakra árgaranciát vállal, illetve a teljes adminisztrációs feladatot átvállalja az ügyfelek helyett a kötéstől a régi szerződés felmondásáig, teljesen ingyenesen.

Hozzászólások (1)

 • Tóth ZSolt

  Tóth ZSolt

  2012. augusztus 09. 11:21 |
  A robbanómotoros kerékpár kell biztosítás? 300 wattos

Szóljon hozzá!

Ön most vendégként fog hozzászólni. A hozzászólások automatikusan megjelennek, de moderátoraink módosíthatják-törölhetik azokat, amennyiben a hozzászólás sértő vagy nem a cikkhez kapcsolódik. Az alábbi közösségi fiókokkal be is tud jelentkezni:

Joomla SEF URLs by Artio