Kötelező díjkalkulátor 2012 : összes biztosító ajánlata

2011. augusztus 27., szombat - kategória: Kötelező biztosítás hírek

A kötelező díjkalkulátor 2012 elérése a biztosítók által közzétett tarifák uán lesz elérhető. Minden évben a kötelező biztosítók október 30-án hozzák nyilvánosságra egyszerre, egy időben a következő évi díjaikat, amelyet az interneten és két országos napilapban tesznek közzé. A közzétett kötelező biztosítási tarifáknak tartalmazniuk kell az alapdíjakat, kedvezményeket és pótdíjakat is, gépjármű kategóriákra lebontva. 

A napilapban közzétett díjtáblázatból nagyon nehéz és időigényes kiszámolni pontosan a díjakat, illetve hibázás esetén a felelősség az ügyfél vállán nyugszik. A biztosító társaságok is üzemeltetnek kötelező díjkalkulátor 2012 rendszert, azonban csak az adott biztosító ajánlata számolható ki a honlapjukon, amely jelentős időt vesz igénybe.

Az oldalunkon üzemeltetett online kötelező díjkalkulátor 2012. évi rendszerével pár perc alatt az összes biztosító ajánlatát megkaphatja, értékelve a biztosítók szolgáltatási színvonalát is. A kiszámolt díjakra árgaranciát nyújtunk, illetve az oldalunkon kötött kötelező biztosítás esetén a meglévő szerződését szakszerűen felmondjuk, mindezt teljesen ingyenesen.

Fontos azonban, hogy a díjkalkulátor 2012 használata során az adatokat pontosan, valóságnak megfelelően és teljes körűen adja meg. Ehez szüksége lesz a forgalmi, jogosítvány személyi igazolvány és a meglévő kötelező biztosítási szerződésére is. Ha talál Önnek megfelelő, esetleg olcsóbb kötelező biztosítás 2012. évi szerződést, akkor azt azonnal meg is kötheti a kötelező díjkalkulátor 2012. rendszerével.

Hozzászólások (0)

Szóljon hozzá!

Ön most vendégként fog hozzászólni. A hozzászólások automatikusan megjelennek, de moderátoraink módosíthatják-törölhetik azokat, amennyiben a hozzászólás sértő vagy nem a cikkhez kapcsolódik. Az alábbi közösségi fiókokkal be is tud jelentkezni:

Joomla SEF URLs by Artio