Kötelező biztosítás kalkulátor 2015 - árgaranciával!

2014. október 29., szerda - kategória: Kötelező biztosítás hírek

kgfb 2015

A biztosító társaságok legkésőbb 2014. november 2-án hirdetik meg a 2015. évi kötelező biztosítási díjkat, amely még mindig csaknem az autósok felét érintik. A jelenlegi jogszabályok alapján a biztosítók már évente több alkalommal hírdethetnek tarifákat, azonban min. 60 nappal előtte közzé kell tenniük, ezért a fenti dátum számukra az utolsó időpont, ha 2015. január 1-től már az új tarifával szeretnének az autósokért versengeni. A kötelező biztosítás 2015. évi díjainak gyors és pontos összehasonlítására, valamint a szerződések azonnali átkötésre az online kalkulátorunk nyújt segítséget az ügyfelek részére. A kötelező biztosítás kalkulátor 2015. évi díjakkal november 3-tól érhető el az oldalunkon, amelynek segítségével teljesen INGYENESEN intézhető a biztosító váltás a következő évre pár perc alatt.

 

kotelezo-biztositas-2015-on

 

 

Ellenőrizze kötelező biztosításának díját 2015. évre!

Az online kötelező biztosítási kalkulátor segítségével Ön gyorsan átfogó képet kaphat a biztosító társaságok ajánlatairól, illetve kedvezőbb ajánlat esetén biztosítót is válthat díjmentesen az oldalunkon. A biztosító váltás már pár ezer forint esetén is kifizetendő Ön számára, mivel a teljes adminisztrációs ügyintézést az oldalunkon elvégezheti. A váltás esetén érdemes nem csak a díjak alapján összehasonlítani a biztosító társaságok szolgáltatásait, annak ellenére, hogy a törvényi előrés alapján a kötelező biztosítás jogi hátterét egységesen szabályozzák. Nem mindegy azonban, hogy a választott biztosító milyen minőségben rendezi a károkat, időben megküldi a kötvényt, illetve a díjbekérőt, egy jó választással sok bosszúságtól kímélhetjük meg magunkat.

A kötelező biztosítás 2015. évi szerződése és érvényben tartása, valamint díjjal történő rendezése mindenki számára kötelező, illetve fontos feltétele a közúti közlekedésben való részvételének. Egy esetleges meg nem kötött, vagy díjjal nem rendezett biztosítás esetén a kárt a károkozó saját maga fizeti, amely akár több milliós összegű kifizetés is lehet. Érvénytelen kötelezővel történő közúti közlekedés esetén bírságra, valamint fedezetlenségi díj megfizetésére kötelezhetnek, amelynek összege sokszorossa lehet az éves kgfb 2015. évi díjának. A kötelező biztosítás 2015. évi díjakat is egységesen 30%-is baleseti adó terheli, ennek megfizetése minden ügyfél számára kötelező.

A kötelező biztosítás 2015 kalkulátor segítségéveé Ön kedvező casco biztosítást is köthet, amelyet a rendszerünk automatikusan felajánlj a megadott adatok alapján. Fontos tudni, hogy a casco biztosítás megkötése nem kötelező, azonban egy saját hibás kár esetén megfelelő védelmet nyújt számunkra a javítás költségeire, a választott önrészesedés megfizetése mellett.

 

Így váltson kötelező biztosítást 2015. évre!

Az alábbiakban pár praktikus javaslatot szeretnénk nyújtani, amellyel a legolcsóbb kötelező biztosítási ajánlatot kaphatja meg 2015. évre, illetve a biztosító váltást pár perc alatt automatikusan intézheti az oldalunkon.

1. A 2015. évi díjak kiszámításához használja oldalunkon az online, már 2015. évi díjakkal feltöltött kötelező biztosítási kalkulátorunkat!

2. Díjszámítás megkezdése előtt készítse elő a meglévő biztosítási kötvényét, a biztosító által megküldött index levelét, forgalmi engedélyét, illetve a személyes okmányait. Ha már ügyfelünk, az adatait előre betöltjük a rendszerünkbe, így Ön időt takarít meg a kötelező biztosítás 2015 kalkulátor használatával.

3. Pontosan és teljes körűen adja meg az adatait, mivel ezek befolyásolhatják a kalkulált 2015. évi díját!

4. Nézze meg a biztosítónként választható kedvezményket, illetve csak olyan kedvezményt kérjen, amelyet ha igazolni szükséges, akkor rendelkezésére állnak a megfelelő dokumentumok.

5. Ismerje meg a casco és kötelező biztosítási együttkötés kedvezményt is, mert ez által még nagyobb megtakarítást érhet el!

6. Ha biztosítót vált, küldje el időben a szükséges papírokat, alkuszi megbízást a megadott elérhetőségekre, mivel ennek hiányában nem tudjuk a váltását elindítani.

7. Ne hagyja az utolsó napra a biztosító váltást! Ha valami gond merülne fel, akkor már nem marad ideje pl. pótolni a hiányzó dokumentumokat!

8. Válasszon éves díjfizetést! Ebben ez esetben kedvezményt kap, illetve egész évben díjjal rendezett lesz a szerződése, nem felejtheti el befizetni a kötelező biztosítás díját.

9. Ellenőrizze a rendszerünk által küldött visszaigazolást a biztosító váltással kapcsolatban.

 

 

Hozzászólások (0)

Szóljon hozzá!

Ön most vendégként fog hozzászólni. A hozzászólások automatikusan megjelennek, de moderátoraink módosíthatják-törölhetik azokat, amennyiben a hozzászólás sértő vagy nem a cikkhez kapcsolódik. Az alábbi közösségi fiókokkal be is tud jelentkezni:

Joomla SEF URLs by Artio