Kötelező biztosítás kalkuláció

2010. szeptember 22., szerda - kategória: Kötelező biztosítás hírek

A kötelező biztosítás kalkuláció megkezdése előtt Önnek szükséges lesz a gépjármű forgalmi engedélyére, vezető engedélyére, személyi igazolványára és a korábbi kötelező biztosítás szerződésére.

Az online biztosítási kalkuláció általában 2 részből áll  minden oldalon, tarifálás és kötési szakaszból. A tarifálási részben Ön a pontos adatok megadása után megismerheti a jövő évi kötelező biztosítási díjakat, és ha kedvezőbbet talált akkor a kötési szakaszban meg is kötheti azt online. A kötelező biztosítás kalkuláció esetén mindig pontosan és teljeskörűen adja meg az adatokat, mivel ezek határozzák meg az Önnek kikalkulált díjat. Rossz, pontatlan vagy szándékosan téves adatok megdása esetén a biztosító társaság a biztosítási díját módosítani fogja, illetve változhat a bónusz-malusz besorolása, valamint Önre hárulhat a kártörténeti igazolás beszerzése is. A kötelező kalkuláció megkezdése előtt érdemes ellenőrizni a kötelező biztosítás szerződésének évfordulóját, mivel 2010. január 1-től eltörölték az egységes évfordulót, és amennyiben Ön 2010-ben vásárolta a gépjárművét, akkor a biztosítása a vásárlás dátumától számított +1 év lesz. 

Amennyiben Ön online megköti szerződését az oldalunkon, akkor csupán cégünk alkuszi megbízását kell aláírva visszaküldenie részünkre, minden mást Ön helyett mi intézzünk. Az összes szolgáltatásunk ingyenes a kötelező biztosítás kötése esetén!

Hozzászólások (0)

Szóljon hozzá!

Ön most vendégként fog hozzászólni. A hozzászólások automatikusan megjelennek, de moderátoraink módosíthatják-törölhetik azokat, amennyiben a hozzászólás sértő vagy nem a cikkhez kapcsolódik. Az alábbi közösségi fiókokkal be is tud jelentkezni:

Joomla SEF URLs by Artio