Ajándék dömping a kötelező biztosítóknál 2012-re

2011. november 17., csütörtök - kategória: AEGON hírek, Kötelező biztosítás hírek, ASTRA hírek, Generali hírek, Genertel hírek, Groupama Garancia hírek, Posta hírek, UNION hírek

Ahogy arról korábban már írtunk, a régióban nálunk Magyarországon a legalacsonyabbak a kötelező biztosítási díjak, amiből a biztosítók további, egyre újabb és különlegesebb kedvezményeket adnak 2012-re.

A kötelező biztosítás szolgáltatása törvény által szabályozott, attól eltérni egyik biztosítónak sem lehet, de a KGFB szerződés mellé a biztosítók tetszés szerint kínálhatnak ajándékokat ügyfeleiknek. Ennek megfelelően az idei év slágertermékei, a legolcsóbbnak számító eGFB termékek mellett egyre több helyen láthatunk a kötelező biztosítási szerződés mellé ingyen adott többletszolgáltatásokat és kiegészítő biztosításokat.

Ajándékok és többletszolgáltatások a kötelező biztosítás 2012 szerződésekhez

Érthető a gondolatmenet a biztosítók részéről, akik díjbevételüket védve a jelenlegi kötelező biztosítási díjszinten már nem tudják – vagy nem akarják – folytatni tovább az árversenyt és nem hajlandók további árcsökkentésre: az átlagos mennyiségi kiszolgálás és az irreálisan alacsony díjak helyett inkább a tartalomra és a hozzáadott értékre koncentrálnak és nyújtanak többletszolgáltatást, adnak ingyenes 24 órás asszisztenciát, vagy balesetbiztosítást ügyfeleiknek.

Érdemes tehát a kötelező biztosítás 2012 díjszámítás után, de még a szerződéskötés előtt átnézni a legkedvezőbb ajánlatokat adó biztosítók hivatalos tarifatáblázatait, mert egy jó döntéssel a kötelező mellé akár több ezer forint értékű ajándékot is kaphatunk. Összegyűjtöttük, hogy melyik biztosítónál milyen többletszolgáltatást, vagy további biztosításokat kapunk ajándékba, ha náluk kötjük meg kötelező biztosítás 2012 szerződésünket. A felsorolás kivonatos jellegű, a pontos feltételek megismeréséhez minden esetben olvassa el a biztosítók vonatkozó szabályzatait.

AEGON Magyarország Általános Biztosító Zrt.

Nyereményjáték - ha érvényes AEGON lakásbiztosításunk díja legalább 17.999 Ft és a kampányidőszakban (2011.11.01–2011.12.31) új KGFB biztosítást kötünk az AEGON-nál, akkor nyereményjátékban vehetünk részt, amelyben egy 3,5 millió Ft értékű autó és 200db meglévő lakásbiztosítás éves díja kerül kisorsolásra. A nyereményjáték szabályzat és a feltétel elérhető a www.nyerhetek.aegon.hu weboldalon.

Lakásbiztosítás ajándék kupon - ha a KGFB kampányidőszakban AEGON kötelező biztosítást kötünk, új AEGON lakásbiztosításunkhoz 5.000Ft értékű kupont kapunk.

ASTRA S.A. Biztosító magyarországi fióktelepe

Díjmentes kiegészítő élet és közlekedési balesetbiztosítás - az ASTRA szemléletében az emberi élet és testi épség mindig fontosabb, mint a gépjármű, ezért a társaság a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás mellé külön díj megfizetése nélkül kiegészítő élet és közlekedési balesetbiztosítást nyújt minden ügyfelének. A kiegészítő élet és közlekedési balesetbiztosítás biztosítási összegei:

  • közúti baleset következtében bekövetkezett halál: 250.000Ft
  • bármely egyéb okból bekövetkezett halál: 25.000Ft
  • közúti baleset következtében bekövetkezett csonttörés: 40.000Ft
  • közúti baleset következtében bekövetkezett I. vagy II. rokkantsági csoportba tartozó egészségkárosodás: 250.000Ft.

Az ingyenes balesetbiztosítás feltételei elérhetők a biztosító internetes oldalán.

Generali Providencia Biztosító Zrt.

Autós segélyvonal - a szolgáltatás éjjel-nappal hívható telefonszámán a bajba került autósok tanácsot kérhetnek belföldön vagy külföldön történt gépjárműlopás, baleset és műszaki hiba esetén. Az Autós Segélyvonal autómentőt küld a helyszínre, partnerszervizeket ajánl, kárbejelentéseket fogad, segítséget nyújt a kárszemle megszervezésében, illetve információt nyújt gépjármű károk megelőzéséhez. A segélyvonal bármely kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással vagy casco biztosítással rendelkező Generali ügyfél számára ingyenes.

Genertel Biztosító Zrt.

Genertel Assistance Plusz - azok a Genertel kötelező biztosítással rendelkező személygépkocsi, vagy 3,5t alatti tehergépkocsi, vagy motorkerékpár, vagy segédmotoros kerékpár tulajdonosok, akik nem váltanak biztosítót 2012-re, egész évben Genertel Assistance Plusz szolgáltatásban részesülnek szerződésük megszűnéséig, illetve évfordulójáig. A Genertel Assistance szolgáltatás egy információs és autós segítségnyújtási szolgáltatás, amelyet a Genertel biztosító a Europ Assistance Magyarország Kft.-vel együttműködésben nyújt. A Genertel Assistance kiegészítő szolgáltatás feltételei megtalálhatóak a biztosító honlapján.

Groupama Garancia Biztosító Zrt.

Garantált Asszisztencia - bármely Groupama Garancia kötelező biztosítási szerződéssel rendelkező személygépkocsi, motorkerékpár vagy 3,5t alatti tehergépkocsi és autóbusz a Groupama Garancia Gépjármű Asszisztencia vonalon Európa szinte teljes területén, magyar nyelven kérhet segítséget a nap 24 órájában, külföldön visszahívással. Az asszisztencia szolgálat megszervezi autómentő vagy szerelő küldését a helyszínre, szükség esetén a gépjármű tárolását, illetve csereautó bérlését. Magyarország területén évente egy helyszíni javítás munkadíját a biztosító fizeti, vagy ha gépjárműve a helyszínen nem javítható, ingyenesen szervizbe szállíttatja. Belföldön történt baleset vagy műszaki meghibásodás esetén a segítségkérő hívástól számított 1 órán belül garantáltan helyszínre érkezik az asszisztencia-szolgáltató által küldött szakember. Sőt, ha szolgáltató túllépi az egy órát, a gépjármű-felelősségbiztosítás 3 havi díját a biztosító fizeti a szerződő helyett. Az ingyenes szolgáltatásokon túl a Groupama Garancia Biztosító kötelező gépjármű-felelősségbiztosításához járó asszisztencia számos extrát is tartalmaz, amely igazán nagy segítséget nyújthat Önnek és családjának a bajban.

Közlekedési balesetbiztosítás a gépjármű vezetőjének - ingyenes balesetbiztosítás szerződés 500.000Ft biztosítási összeggel a Groupama Garancia biztosítónál gépjármű-felelősségbiztosítással rendelkező gépjármű mindenkori vezetőjére, amennyiben a balesetet ő okozta. A vonatkozó biztosítási feltételek megtekinthetők a Groupama Garancia biztosító internetes oldalán.

Magyar Posta Biztosító Zrt.

„Nyerjen a PostaAutóŐr-rel!” - a Posta biztosító nyereményjátékában mindenki részt vesz, aki 2011. november 2. és 2011. december 31. között a postán érvényes PostaAutóŐr kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási szerződést köt, és a kockázatviselés kezdetét követő 30. napig, de legkésőbb 2012. január 31.-ig az első díjat befizeti. Akik az akció ideje alatt Okozói biztosítást is kötnek a sorsolásban két sorsjeggyel, tehát dupla eséllyel vesznek részt. A nyeremények: 1db Vespa robogó, 1db kerékpár és 10db autós telefontartó.

UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt.

Ingyenes Asszisztencia szolgáltatás 1 évig - az UNION Biztosító Asszisztencia szolgáltatása 1 évig ingyenesen igénybe vehető minden 2012-ben kötelező vagy CASCO biztosítással rendelkező UNION ügyfélnek. Az Asszisztencia szolgáltatás megkönnyíti a kárrendezés menetét, mivel lerövidíti a kárbejelentéshez, valamint a megsérült gépjármű elszállításához, javításához szükséges időt, és segít, hogy sérült autónkhoz mielőbb megfelelő szervizpartnert találjunk. A ingyenes szolgáltatás 2012. január 1-jétől a nap 24 órájában elérhető és UNION ügyfelek által okozott baleset esetén a károsultnak is jár.

Hozzászólások (0)

Szóljon hozzá!

Ön most vendégként fog hozzászólni. A hozzászólások automatikusan megjelennek, de moderátoraink módosíthatják-törölhetik azokat, amennyiben a hozzászólás sértő vagy nem a cikkhez kapcsolódik. Az alábbi közösségi fiókokkal be is tud jelentkezni:

Joomla SEF URLs by Artio