Kötelező biztosítás hírek

Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással kapcsolatos híreinket és cikkeinket itt találja:

Kötelező biztosítás kalkulátor (KGFB) + CASCO kalkulátor

2010. január 27., szerda

Kötelező biztosítás kalkulátor (KGFB kalkulátor) használata esetén alábbi biztosítási díjszámításokat tudja elvégezni járművére a biztosítási kalkulátorunkkal:

  • kötelező biztosítás (KGFB)
  • CASCO biztosítás
  • kötelező biztosítás (KGFB) + CASCO biztosítás együttkötés

Kötelező biztosítás (KGFB) és CASCO biztosítás együttkötése esetén általában a biztosító társaságok jelentős kedvezményeket adnak, nem is szólva az egyszerűsített adminisztrációról.

Kátyúkár rendezése

2010. január 19., kedd

A téli időszak beálltával az úthálózatban sokasodó kátyúk okoznak az autósoknak gondot, rosszabb esetben kárt. Kátyú okozta kár bekövetkezése esetén a károsult autós a közút fenntartójához fordulhat, ezért kárbejelentéssel elsőként ide kell fordulni. Ez leggyakrabban a Magyar Közút Nonprofit Zrt., vagy a városi és kerületi közterület felügyeletet jelenti.

Zöldkártya 2010: sok országba kötelező kiváltani

2010. január 17., vasárnap

Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás (KGFB) meglétét nemzetközi forgalomban másoknak okozott károk esetén tudjuk igazolni a zöldkártyával. A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete által kiadott közlemény szerint zöldkártya kiváltása szükséges minden esetben Albánia, Belarusz, Irán, Izrael, Marokkó, Moldávia, Oroszország, Törökország Tunézia és Ukrajnába történő utazáskor.

Javasolt a zöldkártya kiváltása Bosznia-Hercegovina, macedónia, Málta, Montenegró, Nagy-Britannia, Észak-Írország és Szerbia felé történő utazáskor.

Kötelező biztosítás kötés online: gyakori kérdések utána

2010. január 03., vasárnap

Online kötelező biztosítás váltás után ügyfeleink részéről az alábbi fontos kérdések merültek fel, amelyekre összefoglalva adjuk meg a válaszokat. A válaszok egy részre megtalálható kötelező biztosítás kalkulátor használata és a biztosítási fogalomtárban is.

Legfontosabb változás a kötelező biztosítás 2010 szerződések esetén, hgy az eddigi 30 napos díjhalasztást 60 napra módosították, vagyis az első díjrészletet legkorábban 2010. március 2-ig kell megfizetni a biztosító számlájára. A kötelező biztosítás szerződés meglétét a rendszerünk által küldött biztosítási ajánlattal lehet igazolni.

Amenyiben összefoglalónkban nem találta meg a megfelelő választ kérdésére, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat munkaidőben.

Joomla SEF URLs by Artio