Kötelező biztosítás hírek

Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással kapcsolatos híreinket és cikkeinket itt találja:

Kötelező felmondás most, biztosítás kötés decemberben!

2009. november 27., péntek

Amennyiben a kötelező biztosítás felmondását 2009. december 1-ig a jelenlegi biztosító társaságához eljutatta, 2009. december 31-ig van lehetősége új szerződés megkötésére. Természetesen a felmondás előtt érdemes kiszámolni, hogy talál-e kedvezőbb biztosítást 2010. évre, azonban az eddig eredmények alapján a díjszámítások 90%-nál érdemes váltani, amivel átalagosan 20% díjat lehet megtakarítani.

Óriási félreértés a kötelező váltás körül 2010-re

2009. november 21., szombat

3 hét telt el a kötelező kampányból, rengetegen kiszámolták már kötelező díjaikat és közülük nagyon sokan döntöttek is jövő évi KGFB szerződésük sorsáról.

Ugyanakkor az érdeklődőkkel folytatott beszélgetésekből az derült ki, hogy a legtöbben még mindig csak halogatják a szerződéseket, sőt, sokan nagyon komoly félreértésben vannak a kötelező váltás szabályának változásával kapcsolatban.

Olcsó kötelező biztosítás: biztos jó ez?

2009. november 21., szombat

Az elmúlt 20 nap tapasztalata alapján kijelenthetjük, hogy minden idők legolcsóbb kötelező biztosítás átalagdíjakat figyelhetünk meg a biztosítási piacon 2010. évre. Jelenleg kb. 25.000 Ft-os átlagdíjon kötnek biztosítást az ügyfelek, amely megegyezik a kifizetett károk összegével. „Olcsó lesz a kötelező biztosítás 2010-ben, de miért?” cikkünkben a biztosítók kárhányadait részletesen ismertettük, most azzal foglalkozunk, hogy a túl kedvező díj milyen veszélyeket rejt magában.

KÖBE biztosító: tudatos vezetők előnyben

2009. november 20., péntek

Közlekedési Biztosító Egyesület (KÖBE) 2010. évi kötelező biztosítási újdonsága a Tudatos Vezetők (virtuális) klubjának megalakítása, és ennek díjazása kedvezménnyel.

A kezdeményezés célja, hogy a biztosítóval szerződött vezetőket tudatos vezetésre, balesetek elemzésével, tesztek kitöltésével gondolkodásra sarkalják, ezáltal balesetmentes vezetésre, körültekintőbb szemléletre szoktassák.

Joomla SEF URLs by Artio