KÖBE biztosító: tudatos vezetők előnyben

2009. november 20., péntek - kategória: Kötelező biztosítás hírek, KÖBE hírek

Közlekedési Biztosító Egyesület (KÖBE) 2010. évi kötelező biztosítási újdonsága a Tudatos Vezetők (virtuális) klubjának megalakítása, és ennek díjazása kedvezménnyel.

A kezdeményezés célja, hogy a biztosítóval szerződött vezetőket tudatos vezetésre, balesetek elemzésével, tesztek kitöltésével gondolkodásra sarkalják, ezáltal balesetmentes vezetésre, körültekintőbb szemléletre szoktassák.

A KÖBE-vel szerződött ügyfeleknek minden hónapban 1 alkalommal el kell látogatni a biztosító honlapjára, ott belépés után a szükséges teszteket ki kell tölteni. A teszteket kiértékelik, ügyfelek figyelemmel kisérhetik fejlődésüket. A rendszert és szakmai anyagokat a GRSP Magyarország Egyesület biztosítja. Regisztrálni a Közlekedési Biztosító Egyesület (KÖBE) oldalán lehetséges.

A KÖBE szerződéseinek több mint 95%-a kötelező gépjármű felelősségbiztosítás (kgfb), kb. 165.000 db, amellyel a piaci részesedése kb. 4%-os.

Kötelező biztosítás kalkulátorunk segítségével a KÖBE díjait is kiszámolhatja 2010. évre - tudatos vezetők kedvezményével - 2 perc alatt.

Hozzászólások (0)

Szóljon hozzá!

Ön most vendégként fog hozzászólni. A hozzászólások automatikusan megjelennek, de moderátoraink módosíthatják-törölhetik azokat, amennyiben a hozzászólás sértő vagy nem a cikkhez kapcsolódik. Az alábbi közösségi fiókokkal be is tud jelentkezni:

Joomla SEF URLs by Artio