Kátyúkár biztosítás a kötelező biztosítás mellé a KÖBÉ-től

2010. október 19., kedd - kategória: Kötelező biztosítás hírek, KÖBE hírek

Kötelező biztosítás és kátyúkár biztosítás együttkötés

A Közlekedési Biztosító Egyesület, KÖBE a kötelező biztosítás mellé 2010. októberétől kátyúkár biztosítást is kínál, mindössze 1825 Ft-ért évente, amelyet egy összegben kell megfizetni a szerződő ügyfeleknek. A kátyúkár biztosítás módozatot, amelyet a KÖBE DEFEKT Gumiabroncs és Kátyúkár Biztosítás névvel látott el, kizárólagosan a meglévő ügyfeleinek kínálja, ezzel is szélesítve az ügyfeleik felé nyújtandó szolgáltatást.

DEFEKT Gumiabroncs és Kátyúkár Biztosítás kártérítési összege 30.000 Ft évente, azonban fontos, hogy kár bekövetkezése esetén lehetőség szerint rendőrt hívjunk, illetve dokumentáljuk a kárt, valamint készítsünk fényképet. Ezen felül évente 3.000 Ft összegig a defekt javítása is elszámolható számla ellenében.

Budapest útjain töb tízezer kátyúkár található és keletkezik elsősorban a téli felfagyás következtében, ezen kátyúkárok rendezése egyszerűsödhet a KÖBE kötelező biztosítás mellé kínált kátyúkár biztosítás megkötésével.

Hozzászólások (0)

Szóljon hozzá!

Ön most vendégként fog hozzászólni. A hozzászólások automatikusan megjelennek, de moderátoraink módosíthatják-törölhetik azokat, amennyiben a hozzászólás sértő vagy nem a cikkhez kapcsolódik. Az alábbi közösségi fiókokkal be is tud jelentkezni:

Joomla SEF URLs by Artio