KÖBE hírek

KÖBE hírek

Ismerje meg a KÖBE - Közlekedési Biztosító Egyesület történetét, szolgáltatásait, elérhetőségeit.

A KÖBE - Közlekedési Biztosító Egyesülettel kapcsolatos híreinket itt találja:

E GFB 2012, amit sokan fognak választani

2011. október 30., vasárnap

Az e-gfb kötelező biztosítási módozatot elsőként az Allianz Biztosító vezette be 2011. évre, Allianz e-gfb néven. A 2012. évi díjtarifákban már a 15 biztosító társaság közül 9 hírdetett e-gfb 2012 kötelező biztosítási kedvezményt, jellemzően e-mail, kommunikációs vagy e-kommunikációs kedvezmények alatt. Az e-gfb lényegében egy kedvezmény, nem önálló kötelező biztosítási módozat, általában az ügyfeleknek kötelező megadni az e-mail címüket (sok esetben a telefonszámukat is) és elfogadni azt, hogy az adott biztosító nem küld postai levelet, hanem elektronikus úton kommunikál az ügyféllel. Az e-mail cím fenntartása szint minden esetben kötelező a szerződés tartama alatt, illetve változás esetén az ügyfelet bejelentési kötelezettség terheli. (A kötelező biztosítás kalkulátor 2012. évi rendszere az alábbi kedvezményeket tartalmazza)

Kátyúkár biztosítás a kötelező biztosítás mellé a KÖBÉ-től

2010. október 19., kedd

Kötelező biztosítás és kátyúkár biztosítás együttkötés

A Közlekedési Biztosító Egyesület, KÖBE a kötelező biztosítás mellé 2010. októberétől kátyúkár biztosítást is kínál, mindössze 1825 Ft-ért évente, amelyet egy összegben kell megfizetni a szerződő ügyfeleknek. A kátyúkár biztosítás módozatot, amelyet a KÖBE DEFEKT Gumiabroncs és Kátyúkár Biztosítás névvel látott el, kizárólagosan a meglévő ügyfeleinek kínálja, ezzel is szélesítve az ügyfeleik felé nyújtandó szolgáltatást.

KÖBE biztosító: tudatos vezetők előnyben

2009. november 20., péntek

Közlekedési Biztosító Egyesület (KÖBE) 2010. évi kötelező biztosítási újdonsága a Tudatos Vezetők (virtuális) klubjának megalakítása, és ennek díjazása kedvezménnyel.

A kezdeményezés célja, hogy a biztosítóval szerződött vezetőket tudatos vezetésre, balesetek elemzésével, tesztek kitöltésével gondolkodásra sarkalják, ezáltal balesetmentes vezetésre, körültekintőbb szemléletre szoktassák.

Joomla SEF URLs by Artio