K&H hírek

K&H Biztosító Zrt.

K&H hírek

Ismerje meg a K&H biztosító történetét, szolgáltatásait, elérhetőségeit.

A K&H biztosítóval kapcsolatos híreinket itt találja:

K&H Baleseti adó tájékoztató

2012. január 05., csütörtök

Tisztelt Ügyfelünk!

A népegészségügyi termékadóról szóló 2011. évi CIII. törvény II. fejezete értelmében 2012. január 1-től kezdődően a kötelező gépjármű-felelősségbiztosításról szóló törvény (Gfbt.) szerinti biztosítási kötelezettség után baleseti adót kell fizetni.

Hét biztosítónak újra kötelező díjat kell hirdetnie 2012. évre

2011. november 08., kedd

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének (PSZÁF) határozata alapján hét biztosító társaságnak újra meg kell hirdetnie korábbi KGFB díjhirdetésük részleteit. Általában kisebb pontatlanságokat talált a PSZÁF az október 30-án közzétett díjhirdetéssel kapcsolatban és új díjhirdetést 2011. november 11-ig kell megtenniük az érintett biztosítóknak.

E GFB 2012, amit sokan fognak választani

2011. október 30., vasárnap

Az e-gfb kötelező biztosítási módozatot elsőként az Allianz Biztosító vezette be 2011. évre, Allianz e-gfb néven. A 2012. évi díjtarifákban már a 15 biztosító társaság közül 9 hírdetett e-gfb 2012 kötelező biztosítási kedvezményt, jellemzően e-mail, kommunikációs vagy e-kommunikációs kedvezmények alatt. Az e-gfb lényegében egy kedvezmény, nem önálló kötelező biztosítási módozat, általában az ügyfeleknek kötelező megadni az e-mail címüket (sok esetben a telefonszámukat is) és elfogadni azt, hogy az adott biztosító nem küld postai levelet, hanem elektronikus úton kommunikál az ügyféllel. Az e-mail cím fenntartása szint minden esetben kötelező a szerződés tartama alatt, illetve változás esetén az ügyfelet bejelentési kötelezettség terheli. (A kötelező biztosítás kalkulátor 2012. évi rendszere az alábbi kedvezményeket tartalmazza)

Előzetes piaci elemzés a kötelező biztosítás 2012. évi díjhirdetéséhez

2011. október 25., kedd

A kötelező biztosítás 2012. évi díjhirdetése az előzetes hírekkel ellentétben október 30-án, vasárnap lesz. A biztosító társaságoknak a piaci verseny miatt egy időben, egyszerre kell közzétenniük a következő évi díjakat, amelyeken 1 évig nem változtathatnak, illetve az ajánlatokat szinte kötelező jelleggel - kevés kivételtől eltekintve - be kell fogadniuk ezen a díjszinten. 

KH kötelező biztosítás : év közben is sokan kötnek

2011. máj. 11., szerda

K&H kötelező biztosítás év közi kötések alkalmával az egyik legkeresettebb kötelező termék, az ügyfelek kb. 30%-a választja ezt a biztosítót. A K&H Biztosító az évközi kötésekre is ugyanazokat a kampánykedvezményeket hirdette meg, mint az év végi kampányában, illetve az alkalmazott kedvezmények továbbikban is elérhetőek:

Joomla SEF URLs by Artio