Ematrica vásárlás

Gépjármű blog

Autóbérlés, gépjármű bérlés

2011. augusztus 14., vasárnap

Autóbérlés, gépjármű bérlés egyre népszerűbb hazánkban is, mivel a gépjármű fenntartási költségek egyre magasabbak, illetve sokszor előfordul, hogy saját gépjárművünk meghibásodása alatt is szükségünk van autóra. Az autóbérlés költsége előre számítható, hosszú távon igen kedvező konstrukciókat találhatunk tartós bérlet, tartós autó bérlés esetén is.

Trükkös lopás, lenyúlás elkerülése

2011. augusztus 10., szerda

A gépjármű tulajdonosok, vezetők ellen elkövetett trükkös lopások esetén általában több elkövető dolgozik együtt. Első sorban valamilyen közlekedési szitáció által megállásra kényszerítik a gépjármű vezetőjét (koccanás, közlekedési baleset, defekt), elterelik a figyelmet miküzben a társuk kiemeli az értékeket az üllésről.

Gépjármű kölcsönadási szerződés minta, letöltés

2011. augusztus 10., szerda

A gépjármű kölcsönadási szerződés a gépjármű tulajdonosa és a gépjárművet kölcsönbe vevő között köttetik meg. A szerződ megléte főképp a gépjármű igazoltatása során lehet fontos, illetve a bevezetett objektív delelősség alapján ha a kölcsönbe vevő szabálysértést követ el, akkor a gépjármű kölcsönadási szerződés alapján mentesülhet a gépjármű tulajdonosa.

Autóhitel saját autóra, gyorshitel autó fedezettel

2011. augusztus 02., kedd

Saját autó fedezete mellett gyorshitelt, autó hitelt is lehet igényélni cégeknél. Ezt a hitelt nevezik a szakmában visszhitelnek vagy visszlízingnek, ebben az esetben csak a törzskönyvet kell leadni illetve az okmányirodában bejegyzésre kerül a finanszírozó opciója.

Az autóhitel saját autóra hiteligénylés menete általában a következő: