Hivatalos közlemények

Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbiakat!

A biztositaskotelezo.hu honlap, valamint annak bármely aldomainjén keresztül elérhető internetes szolgáltatás vagy weboldal megnyitásával Ön elfogadja az itt felsorolt feltételeket. Kérjük, amennyiben nem ért egyet a feltételekkel, ne nyissa meg weboldalainkat!


Ügyféltájékoztató

A biztositaskotelezo.hu internetes oldalt és annak aldomainjeit az Árkádia Team Amerikai-Magyar Biztosítási Bróker Kft. (a továbbiakban: Árkádia Team) üzemelteti.

Az Árkádia Team a Pénzügyi Szervek Állami Felügyelete (továbbiakban PSZÁF) 152/1996 sz. határozata által engedélyezett független biztosítási alkusz, melynek PSZÁF regisztrációs száma: 204121400352.

Az Árkádia Team a biztosítási piac önálló, független szereplője, szakmai tevékenységért maga tartozik felelősséggel, biztosító társaságban sem közvetett, sem közvetlen részesedéssel nem rendelkezik.

Az Árkádia Team csak a 2003. évi LX., a biztosító intézetekről és a biztosítási tevékenységről szóló törvényben (továbbiakban: Bit) meghatározott célokra és az ott meghatározott módon használja fel a megbízó adatait, és azokat biztosítási titokként kezeli.

A társaság tevékenységével kapcsolatos, esetleges panasz esetén kérjük, forduljon a társaság ügyvezetőjéhez a 1088 Budapest, Vas utca 5. fsz. 1. postai címen vagy az alábbi elérhetőségeken:

Fodor Ferenc
ügyvezető igazgató
telefon: +36 (1) 485-7080
e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

További panaszfórumok, felügyeleti szervek, illetékes hatóságok:

  • Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (1013 Budapest, Krisztina krt. 39.)
  • Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség (1088, Budapest, József krt.6.)
  • Az érintett természetes személy (biztosított szerződő, károsult, kedvezményezett, engedményes, stb.) lakóhelye, ill. tartózkodási helye szerint illetékes gazdasági kamara mellett működő békéltető testület.
  • A Fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. Törvény 28. § (2) bekezdése alapján eljárást kezdeményező szervezet székhelye szerinti illetékes gazdasági kamara mellett működő békéltető testület.
  • A Fővárosi Bíróság Cégbírósága (1051 Budapest, Nádor u. 28. Postacím: 1363 Budapest, Pf: 17)


Cégadatok

Cégnév: Árkádia Team Kft.
Ügyvezető: Fodor Ferenc
Cím: 1088 Budapest, Vas utca 5.
Alapítva: 1996.
Engedély szám: 152/1996
Adószám: 12136227-1-42
Cégjegyzék szám: 01 09 468198
Felelősségbiztosító: Generali-Providencia Biztosító Zrt.


Felhasználási feltételek - Copyright

Azzal, hogy belép a biztositaskotelezo.hu internetes oldal (a továbbiakban: lap) valamelyik oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználója, előfizetője a rendszer egyik szolgáltatásának sem:

A lapon található tartalom az Árkádia Team (a továbbiakban: üzemeltető) szellemi tulajdona.

Az üzemeltető fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A laphoz tartozó oldalak tartalmát és kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik.

Az üzemeltető előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

Az üzemeltető oldalai teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos. Tilos továbbá az üzemeltető előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is.

A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. Az üzemeltető követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését.

A laptól értesüléseket átvenni csak a lapra való hivatkozással lehet, azzal a feltétellel, hogy az átvevő nem módosítja az eredeti információt, illetve a lapra utaló egyértelmű hivatkozást minden közlésnél feltünteti.

A biztositaskotelezo.hu domainnév és összes aldomainje szerzői jogi védelmet élvez, védjegyoltalomban részesül, felhasználása - a hivatkozás kivételével - kizárólag az üzemeltető előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges.

A hírügynökségek honlapunkon felhasznált hírei és fotói szerzői jogvédelem alatt állnak, a személyes és nem kereskedelmi felhasználás eseteinek kivételével tilos azokat akár eredeti, akár átírt formában bármilyen médiumban közölni, sugározni vagy továbbadni, részben vagy egészben számítógépen tárolni.

Árkádia Team Kft.

Joomla SEF URLs by Artio