Groupama Garancia kötelező biztosítás 2011

2010. szeptember 22., szerda - kategória: Kötelező biztosítás hírek, Groupama Garancia hírek

Groupama Garancia Biztosító a francia Groupama csoport által felvásárolt OTP Garancia és a magyarországi Groupama Biztosító egyesüléséből jött létre 2008-ben. Az új biztosító társaság rendkívül széles értékesítési hálózattal rendelkezik, mivel országosan 150 saját biztosítási irodájában és 400 OTP bankfiókban kinálják a lakossági és vállalati biztosítási termékeit.

A Groupama Garanacia kötelező biztosítás 2011-re várhatólag egy markánsabb piacszerzést céloz meg a kötelező biztosítás piacán, azonban díjaira - mint a többi biztosító társaság esetében is - október 30-ig kell várnunk. A kötelező biztosítás kalkulátor 2011 használata során Ön november 1-től a Groupama Garancia kötelező biztosítás 2011. évi díjait is kiszámolhatja, valamint az online meg is kötheti az oldalunkon.

Fontos választási szempont lehet, hogy a Groupama Garancia Biztosító 2010. áprilisától Szolgáltatási Garanciában vállalja, hogy a kárbejelentéstől számított 10 napon belül az ügyfelek kárát lezárja, a kár összegét kiutalja vagy elutasítás esetén írásban értesíti az ügyfelét.

Hozzászólások (0)

Szóljon hozzá!

Ön most vendégként fog hozzászólni. A hozzászólások automatikusan megjelennek, de moderátoraink módosíthatják-törölhetik azokat, amennyiben a hozzászólás sértő vagy nem a cikkhez kapcsolódik. Az alábbi közösségi fiókokkal be is tud jelentkezni:

Joomla SEF URLs by Artio