Kötelező biztosítás mellé Genertel miniCasco

2012. február 01., szerda - kategória: Kötelező biztosítás hírek, CASCO biztosítás hírek, Genertel hírek

Spórolja meg a kisebb koccanások, kátyú- vagy szélvédőkár javítási költségét! A személyautóra és kisteherautóra is köthető miniCasco biztosítás Genertel kötelező biztosítás mellé már havi 110 forinttól, másik biztosítónál kötött KGFB-hez már 9.990 forint éves díjtól köthető!

miniCasco Extra - Genertel kötelező mellé

A miniCasco Extra a Genertel biztosító egyszerűsített CASCO biztosítása és önhibás gépjármű károkra (töréskár) nyújt biztosítási fedezetet, négyféle különböző limittel és kiegészítő fedezettel, mint pl. szélvédőkár, defektkár, kátyúkár, stb.

A biztosítás már meglévő Genertel kötelező biztosítás mellé köthető a kisebb sajáthibás koccanások, sérülések, horpadás vagy törés biztosítására. Az alapfedezet 50.000 forintos kártérítési limitre szól, de amennyiben Ön magasabb szolgáltatási tartalomra, vagy kiegészítő kockázatok biztosítására is igényt tart, akkor az alábbi táblázatban felsorolt csomagok közül választhat.

Genertel miniCasco Extra kiegészítő biztosítások:

Közlekedési baleseti halál: Ha a jármű közlekedési balesetet szenved, melynek következtében a vezetője meghal, akkor kifizetésre kerül a biztosítási összeg.

Szélvédőkár: Megtéríti a szélvédőn esett, kavics- vagy kőfelverődés által okozott kárt, amennyiben az szakműhelyben javítható.

Kátyúkár: Megtéríti a járművel kátyúba futás során keletkezett kárt.

Defektkár: Megtéríti a váratlanul bekövetkezett defekt által előidézett, javítható sérüléseket.

 miniCasco Extra csomagok: Alap Silver Gold Platinum
Közlekedési baleseti halál 100 000 Ft
Szélvédőkár biztosítás 30 000 Ft 30 000 Ft
Kátyúkár biztosítás 20 000 Ft 20 000 Ft 20 000 Ft
Defekt biztosítás 2 000 Ft 2 000 Ft 2 000 Ft
Alap biztosítás (töréskár) 50 000 Ft 100 000 Ft 100 000 Ft 200 000 Ft
Éves biztosítási díj 1 290 Ft 2 790 Ft 4 290 Ft 6 290 Ft

Önálló miniCasco - másik biztosítónál kötött KGFB mellé

Már 9.900 Ft éves díjtól!

A Genertel Önálló miniCasco biztosítása bármely másik biztosítónál kötött kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás mellé megköthető, mint kiegészítő CASCO biztosítás. Sőt, a biztosítás felhasználható már meglévő teljeskörű CASCO biztosítás önrészesedésének kiváltásra is. Ebben az esetben tulajdonképpen havi párszáz forintos biztosítási díjért cserébe megszűnik a CASCO biztosítás önrészesedése, így a biztosítással teljes mértékben fedezhető a gépjármű baleset utáni javításának költsége.

A Genertel Önálló miniCasco Extra biztosítás:

  • biztosítási fedezetet nyújt gépjárművek ütközése esetén a saját gépjárműben keletkezett kár esetén 250.000Ft erejéig a feltételek figyelembevételével, illetve
  • amennyiben a biztosított teljeskörű CASCO szerződéssel rendelkezik, önrészfizetési kötelezettségeit a miniCascoval kiválthatja 250.000Ft erejéig.
További információkért kérjük érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!

Hozzászólások (0)

Szóljon hozzá!

Ön most vendégként fog hozzászólni. A hozzászólások automatikusan megjelennek, de moderátoraink módosíthatják-törölhetik azokat, amennyiben a hozzászólás sértő vagy nem a cikkhez kapcsolódik. Az alábbi közösségi fiókokkal be is tud jelentkezni:

Joomla SEF URLs by Artio