Genertel módosíthatja a KGFB 2012 díjhirdetését

2011. november 06., vasárnap - kategória: Kötelező biztosítás hírek, Genertel hírek

Genertel Bitosító módosíthatja a díjhirdetési hibáját, amelyet a KGFB 2012. évi közzétett tarifában ejtett. A díjhirdetési gond abból fakadt, hogy a KGFB 2012. tarifa hirdetésben véletlenül egy NEM szó maradt bent, ennek alapján minden ügyfélnek, akik 2007. január 1. óta kármentesen vezettek, kétszeresére kellett volna növelni a díját.

b) 2012.01.01. előtti kockázatviselési kezdetű szerződései esetén 2007.01.01. óta
nem történt az adott szerződés bonu-malus besorolását érintő károkozás.
A károkozók pótdíja esetében alkalmazandó
szorzószám: 2.

A Genertel Biztosítónak november 11-én kell közzé tennia ismételten a tarifákat a PSZÁF határozata alapján. A módosítással a biztosító a legjobb ügyfélkörét nem veszíti el, mivel a kármentes vezetők részére nem kell alkalmaznia majd a 2x díjszórzót az elírt díjtarifa miatt.

A Genertel a Generali Biztosító direkt biztosító társasága, a kötelező biztosítás 2012. évi díjakban az egyik legkedvezőbb ajánlatokat nyújthatja az ügyfelek részére.

Hozzászólások (0)

Szóljon hozzá!

Ön most vendégként fog hozzászólni. A hozzászólások automatikusan megjelennek, de moderátoraink módosíthatják-törölhetik azokat, amennyiben a hozzászólás sértő vagy nem a cikkhez kapcsolódik. Az alábbi közösségi fiókokkal be is tud jelentkezni:

Joomla SEF URLs by Artio