Genertel hírek

Genertel Biztosító Zrt.

Genertel hírek

Ismerje meg a Genertel biztosító történetét, szolgáltatásait, elérhetőségeit.

A Genertel biztosítóval kapcsolatos híreinket itt találja:

Ajándék dömping a kötelező biztosítóknál 2012-re

2011. november 17., csütörtök

Ahogy arról korábban már írtunk, a régióban nálunk Magyarországon a legalacsonyabbak a kötelező biztosítási díjak, amiből a biztosítók további, egyre újabb és különlegesebb kedvezményeket adnak 2012-re.

A kötelező biztosítás szolgáltatása törvény által szabályozott, attól eltérni egyik biztosítónak sem lehet, de a KGFB szerződés mellé a biztosítók tetszés szerint kínálhatnak ajándékokat ügyfeleiknek. Ennek megfelelően az idei év slágertermékei, a legolcsóbbnak számító eGFB termékek mellett egyre több helyen láthatunk a kötelező biztosítási szerződés mellé ingyen adott többletszolgáltatásokat és kiegészítő biztosításokat.

Genertel módosíthatja a KGFB 2012 díjhirdetését

2011. november 06., vasárnap

Genertel Bitosító módosíthatja a díjhirdetési hibáját, amelyet a KGFB 2012. évi közzétett tarifában ejtett. A díjhirdetési gond abból fakadt, hogy a KGFB 2012. tarifa hirdetésben véletlenül egy NEM szó maradt bent, ennek alapján minden ügyfélnek, akik 2007. január 1. óta kármentesen vezettek, kétszeresére kellett volna növelni a díját.

E GFB 2012, amit sokan fognak választani

2011. október 30., vasárnap

Az e-gfb kötelező biztosítási módozatot elsőként az Allianz Biztosító vezette be 2011. évre, Allianz e-gfb néven. A 2012. évi díjtarifákban már a 15 biztosító társaság közül 9 hírdetett e-gfb 2012 kötelező biztosítási kedvezményt, jellemzően e-mail, kommunikációs vagy e-kommunikációs kedvezmények alatt. Az e-gfb lényegében egy kedvezmény, nem önálló kötelező biztosítási módozat, általában az ügyfeleknek kötelező megadni az e-mail címüket (sok esetben a telefonszámukat is) és elfogadni azt, hogy az adott biztosító nem küld postai levelet, hanem elektronikus úton kommunikál az ügyféllel. Az e-mail cím fenntartása szint minden esetben kötelező a szerződés tartama alatt, illetve változás esetén az ügyfelet bejelentési kötelezettség terheli. (A kötelező biztosítás kalkulátor 2012. évi rendszere az alábbi kedvezményeket tartalmazza)

Önrész casco biztosítás : Genertel Biztosító

2011. április 13., szerda

Önrész CASCO biztosítás a Genertel Biztosító legújabb kiegészítú casco biztosítás terméke, legyen a casco biztosítás bármelyik biztosító társaságnál. Az önrész casco biztosítás lényegében egy önrész mentesítő biztosítási termék, amely a kár bekövetkezése esetén a fennálló önrészre fizetendő saját részt váltja ki, fizeti meg helyettünk.

 

Joomla SEF URLs by Artio