Generali hírek

Generali-Providencia Biztosító Zrt.

Generali hírek

Ismerje meg a Generali biztosító történetét, szolgáltatásait, elérhetőségeit.

A Generali biztosítóval kapcsolatos híreinket itt találja:

Generali Bonus Garancia kiegészítő biztosítás, bónuszvédelem elérhető áron

2012. november 01., csütörtök

A Generali csoport új kiegészítő biztosítással jelentkezett a kötelező biztosítás 2013. évi díjai mellet. A Generali Bonus Garancia biztosítás a kötelező biztosítási szerződés mellé köthető a biztosító társaságnál. A kiegészítő biztosítás lényegében az ügyfelek bónusz besorolását hívatott megvédeni, kisebb károk esetén, egyfajta bónuszvédelemként tekinthetünk erre a módozatra.

Megújult a Generali Komplett CASCO

2012. augusztus 14., kedd

1 éves korig 100% vételkori számlaérték térítés

A nyár folyamán a Generali Biztosító megújította Komplett CASCO biztosítási csomagját. A változások kedvezően befolyásolják a gépjárművek díjszámítási alapját képező típusfaktorokat, valamint a Komplett CASCO bonusz besorolásait is, ezáltal csökkentve bizonyos szegmensekben biztosítási díjakat.

Generali Baleseti adó tájékoztató

2012. január 05., csütörtök

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a népegészségügyi termékadóról szóló 2011. évi CIII. törvény (Neta tv.) alapján baleseti adó kerül bevezetésre 2012. január 1-jei hatállyal.

Az adóval kapcsolatos tudnivalókat, a pontos tájékoztatás érdekében, a Neta tv. vonatkozó szakaszait rövid magyarázattal ellátva, a Gfb. törvény irányadó rendelkezéseire is figyelemmel, az alábbiakban ismertetjük.

Ajándék dömping a kötelező biztosítóknál 2012-re

2011. november 17., csütörtök

Ahogy arról korábban már írtunk, a régióban nálunk Magyarországon a legalacsonyabbak a kötelező biztosítási díjak, amiből a biztosítók további, egyre újabb és különlegesebb kedvezményeket adnak 2012-re.

A kötelező biztosítás szolgáltatása törvény által szabályozott, attól eltérni egyik biztosítónak sem lehet, de a KGFB szerződés mellé a biztosítók tetszés szerint kínálhatnak ajándékokat ügyfeleiknek. Ennek megfelelően az idei év slágertermékei, a legolcsóbbnak számító eGFB termékek mellett egyre több helyen láthatunk a kötelező biztosítási szerződés mellé ingyen adott többletszolgáltatásokat és kiegészítő biztosításokat.

Hét biztosítónak újra kötelező díjat kell hirdetnie 2012. évre

2011. november 08., kedd

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének (PSZÁF) határozata alapján hét biztosító társaságnak újra meg kell hirdetnie korábbi KGFB díjhirdetésük részleteit. Általában kisebb pontatlanságokat talált a PSZÁF az október 30-án közzétett díjhirdetéssel kapcsolatban és új díjhirdetést 2011. november 11-ig kell megtenniük az érintett biztosítóknak.

Joomla SEF URLs by Artio