Flotta biztosítás 2012, kötelező online ajánlatkérés

2011. augusztus 22., hétfő - kategória: Flotta biztosítás hírek

A flotta biztosítás díjait is a kötelező biztosítás díjtarifák meghirdetésével teszik közzé, minden év október 30-án.

A 2010 január 1-vel megváltozott törvényi szabályozás alapján flotta kötelező biztosítási szerződést csak az a cég vagy egyéni vállalkozó köthet, akiknek legalább 5 db autó van a nevén. 

A flotta biztosítási díjakra ugyanaz vonatkozik, mint a kötelező biztosítás díjaira, a meghirdetett tarifáktól 1 évig nem térhetnek el a biztosítók.

A flotta biztosítás 2012. évi szerződés kiszámítása esetén nem biztos, hogy kedvezőbb díjat kapunk, mint az egyéni szerződésekre meghirdetett tarifálás esetén, ezért érdemes ebben a tarifában is kiszámolni  a díjakat.

A flotta szerződésre jogosultak jelenleg eldönthetik, hogy melyik tarifában kötik meg a kötelező biztosítás 2012 évi szerződését, egyéni szerződés esetén autónként kell szerződni, amelyet több adminisztrációval jár a cég részére.

Ajánlatkérés flotta kötelező biztosítás 2012 esetén:

  1. Töltse le az flotta kötelező biztosítási ajánlatkérő adatlapunkat és kitöltve aláírva küldje vissza részünkre
  2. Összes biztosítótól bekérjük az flotta biztosítás 2012. évi ajánlatot, amelyet kiértékelve megküldünk az ajánlatkérős részére
  3. Döntse el, melyik flotta biztosítás 2012. évi ajánlatot fogadja el, szakmai konzultációval segítjük a döntését
  4. Szakmailag ellenőrzötten megkötjük az új szerződését, év közben adminisztrációs segítséget nyújtunk, valamint segítünk a károk rendezésében.

Amennyiben kérdése lenne a flotta biztosításokkal kapcsolatban, hívja ügyfélszolgálatunkat!

Hozzászólások (0)

Szóljon hozzá!

Ön most vendégként fog hozzászólni. A hozzászólások automatikusan megjelennek, de moderátoraink módosíthatják-törölhetik azokat, amennyiben a hozzászólás sértő vagy nem a cikkhez kapcsolódik. Az alábbi közösségi fiókokkal be is tud jelentkezni:

Joomla SEF URLs by Artio