Flotta biztosítás hírek

Flotta biztosításokkal (kötelező és CASCO) kapcsolatos híreinket és cikkeinket itt találja:

Flotta kötelező biztosítás

2010. augusztus 15., vasárnap

A flotta kötelező biztosítás szabályozása a kötelező biztosítás alá tartozik, azonban ebben a biztosítási szegmensben is jelentős változások léptek életbe 2010. január 1-től, mivel megszüntették a szervezett flotta fogalmát, illetve csak 5 db autótól lehetséges flotta kötelező biztosítás. (Szerződőnek, üzembentartónak azonosnak kell lennie, jogi személy vagy egyéni válallkozó).

Flotta biztosítás

2010. július 21., szerda

A flotta biztosítás jellemzően a gépjármű biztosítások esetében elterjedt, így kötelező biztosítás és casco biztosítás esetén.

Flotta biztosításnak hívjuk a szerződést, ha egy tulajdonos legalább 5 gépjárművet meghaladó autóparkját egy biztosító társaságnál, azonos feltételek mellett, keretszerződés szerint biztosítja.

Flotta CASCO biztosítás

2010. június 12., szombat

Flotta CASCO biztosítás (más néven keret CASCO biztosítás) kedvezményes biztosítási ajánlatot legalább 5db, azonos tulajdonos vagy üzembentartó által üzemeltetett gépjármű esetében lehet kérni.

Flotta biztosítás: flotta kötelező és casco biztosítás

2010. március 18., csütörtök

Flotta biztosítás köthetünk kötelező biztosítás és casco biztosítás módozatokra, valamint ezek együttes kötésére is.

A flotta biztosítás megkötésére az alapdíjhoz képes díjkedvezményt adnak a biztosítók, vagyis kedvezőbb biztosítási díj érhető el, casco és kötelező biztosítás együttkötése esetén lehet a legkedvezőbb díjat elérni, valamint az adminisztrációs feladatok is csökkennek.

Vége az olcsó flotta díjaknak

2009. november 28., szombat

A mostani kötelező kampányban egyértelműen látszik, hogy vége az olcsó flotta kötelező biztosítás díjainak.

A drágulás oka, hogy a kötelező biztosító társaságoknak közzé kellett teniük a flotta díjakat is, és ettől nem térhetnek el. A PSZÁF fokozottan ellenőrzi ezek betartását, talán ebben szerepet kapott a Wabard Biztosító felfüggesztése is.

Joomla SEF URLs by Artio