Flotta biztosítás hírek

Flotta biztosításokkal (kötelező és CASCO) kapcsolatos híreinket és cikkeinket itt találja:

Flotta kötelező : kedvezőbb egyéniben kötni?

2010. november 14., vasárnap

Flotta kötelező biztosítás forma visszaszorulóban?

Pár évvel ezelőtt a legkedvezőbb kötelező biztosítás díjat a flotta kötelező biztosítás formában kaphatták meg a szerencsésebb ügyfelek, illetve szinte bárki, mert szervezett flotta szerződések is léteztek.

2010. január 1-től azoban egyértelműen meghatározták  a flotta fogalmát, amelynek célja, hogy a szervezett flották térnyerését megszüntessék a biztosítási piacon.

Keret kötelező biztosítás 2011 - így spórolhatnak a cégek

2010. szeptember 20., hétfő

A keret kötelező biztosítás 2011 évre jó választás lehet azoknak a cégeknek, akik legalább 5 db autóvel rendelkeznek. Azonban ebben az esetben is a biztosító társaságoknak 2010-től előre meg kell hírdetniük a kötelező biztosítás 2011. évi díját, attól nem térhetnek el, további kedvezményt nem adhatnak.  

Flotta kötelező biztosítás

2010. augusztus 15., vasárnap

A flotta kötelező biztosítás szabályozása a kötelező biztosítás alá tartozik, azonban ebben a biztosítási szegmensben is jelentős változások léptek életbe 2010. január 1-től, mivel megszüntették a szervezett flotta fogalmát, illetve csak 5 db autótól lehetséges flotta kötelező biztosítás. (Szerződőnek, üzembentartónak azonosnak kell lennie, jogi személy vagy egyéni válallkozó).

Flotta biztosítás

2010. július 21., szerda

A flotta biztosítás jellemzően a gépjármű biztosítások esetében elterjedt, így kötelező biztosítás és casco biztosítás esetén.

Flotta biztosításnak hívjuk a szerződést, ha egy tulajdonos legalább 5 gépjárművet meghaladó autóparkját egy biztosító társaságnál, azonos feltételek mellett, keretszerződés szerint biztosítja.

Joomla SEF URLs by Artio