Flotta biztosítás hírek

Flotta biztosításokkal (kötelező és CASCO) kapcsolatos híreinket és cikkeinket itt találja:

Flotta biztosítás 2012, kötelező online ajánlatkérés

2011. augusztus 22., hétfő

A flotta biztosítás díjait is a kötelező biztosítás díjtarifák meghirdetésével teszik közzé, minden év október 30-án.

A 2010 január 1-vel megváltozott törvényi szabályozás alapján flotta kötelező biztosítási szerződést csak az a cég vagy egyéni vállalkozó köthet, akiknek legalább 5 db autó van a nevén. 

CIG kötelező biztosítás 2012, csak flotta kötelező?

2011. március 02., szerda

A CIG kötelező biztosítás 2012. évre - amennyiben piacra vezetik - vélhetőleg csak a flotta kötelező biztosítás piacon fog megjelenni, vélik a biztosítási szakértők.

A bizonytalanság oka, hogy a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. jelenleg Magyarországon, Romániában és Szlovákiában van jelen, kizárólag életbiztosítási és életbiztosítási módozatokhoz kötött befektetési szolgáltatásokkal. 

Flotta kötelező : kedvezőbb egyéniben kötni?

2010. november 14., vasárnap

Flotta kötelező biztosítás forma visszaszorulóban?

Pár évvel ezelőtt a legkedvezőbb kötelező biztosítás díjat a flotta kötelező biztosítás formában kaphatták meg a szerencsésebb ügyfelek, illetve szinte bárki, mert szervezett flotta szerződések is léteztek.

2010. január 1-től azoban egyértelműen meghatározták  a flotta fogalmát, amelynek célja, hogy a szervezett flották térnyerését megszüntessék a biztosítási piacon.

Keret kötelező biztosítás 2011 - így spórolhatnak a cégek

2010. szeptember 20., hétfő

A keret kötelező biztosítás 2011 évre jó választás lehet azoknak a cégeknek, akik legalább 5 db autóvel rendelkeznek. Azonban ebben az esetben is a biztosító társaságoknak 2010-től előre meg kell hírdetniük a kötelező biztosítás 2011. évi díját, attól nem térhetnek el, további kedvezményt nem adhatnak.  

Joomla SEF URLs by Artio