CIG kötelező biztosítás 2012, csak flotta kötelező?

2011. március 02., szerda - kategória: Flotta biztosítás hírek, CIG hírek

A CIG kötelező biztosítás 2012. évre - amennyiben piacra vezetik - vélhetőleg csak a flotta kötelező biztosítás piacon fog megjelenni, vélik a biztosítási szakértők.

A bizonytalanság oka, hogy a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. jelenleg Magyarországon, Romániában és Szlovákiában van jelen, kizárólag életbiztosítási és életbiztosítási módozatokhoz kötött befektetési szolgáltatásokkal. 

A kötelező biztosítás 2011. évre minden idők legalacsonyabb átlagdíját hozta, az ezen a piacon történő megjelenés jelentős tőkei hátteret és a biztosító portfóliójának átstrukturálását jelentené. A CIG kötelező biztosítás 2012. évi megjelenése a flotta biztosítások területén azonban lényegesen kisebb adminisztrációs háttérrel, valamint a most meglévő ügyfélkapcsolati és értékesítési partnerek üzleti kapcsolatának kiaknázását jelentené.

A CIG Pannónia 2011. február 15-én elnyerte a Budapesti Közlekedési Vállalat (BKV) életbiztosítási tenderét, illetve a 2010. év legsikeresebb tőzsdei bevezetése volt a magyar piacon. 

Hozzászólások (0)

Szóljon hozzá!

Ön most vendégként fog hozzászólni. A hozzászólások automatikusan megjelennek, de moderátoraink módosíthatják-törölhetik azokat, amennyiben a hozzászólás sértő vagy nem a cikkhez kapcsolódik. Az alábbi közösségi fiókokkal be is tud jelentkezni:

Joomla SEF URLs by Artio