CIG hírek

CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító Zrt.

CIG hírek

Ismerje meg a CIG Pannónia biztosító történetét, szolgáltatásait, elérhetőségeit.

A CIG Pannónia biztosítóval kapcsolatos híreinket itt találja:

E GFB 2012, amit sokan fognak választani

2011. október 30., vasárnap

Az e-gfb kötelező biztosítási módozatot elsőként az Allianz Biztosító vezette be 2011. évre, Allianz e-gfb néven. A 2012. évi díjtarifákban már a 15 biztosító társaság közül 9 hírdetett e-gfb 2012 kötelező biztosítási kedvezményt, jellemzően e-mail, kommunikációs vagy e-kommunikációs kedvezmények alatt. Az e-gfb lényegében egy kedvezmény, nem önálló kötelező biztosítási módozat, általában az ügyfeleknek kötelező megadni az e-mail címüket (sok esetben a telefonszámukat is) és elfogadni azt, hogy az adott biztosító nem küld postai levelet, hanem elektronikus úton kommunikál az ügyféllel. Az e-mail cím fenntartása szint minden esetben kötelező a szerződés tartama alatt, illetve változás esetén az ügyfelet bejelentési kötelezettség terheli. (A kötelező biztosítás kalkulátor 2012. évi rendszere az alábbi kedvezményeket tartalmazza)

GFB kampány 2012

2011. október 27., csütörtök

A klasszikus gépjármű felelősségbiztosítási (GFB) kampány folyamatosan megszűnőben van. A 2010 előtti időszakban egységes volt a kötelező biztosítások évfordulója, ezért jól körül lehetett határolni a kampány idejét.

A GBF kampány a biztosító díjtarifáinak bemutatásával kezdődött október 30-án és december 31-ig tart, az utolsó biztosító váltási napig.

Zöld út a CIG kötelező biztosítás előtt

2011. október 14., péntek

A mai napon a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) határozata alapján engedélyezte a CIG Biztosító részére a kötelező biztosítás módozat értékesítését az önjáró szárazföldi járművekre vonatkozóan.

Ennek megfelelően a CIG Biztosítónak a működési engedély dátumával tarifát kell hirdetnie 2011. év tört időszakára, és az október végi tarifahirdetésben is részt kell vennie.

CIG biztosító tőkét emelt

2011. szeptember 26., hétfő

A CIG Pannónia Első Magyar Általános Biztosító Zrt. 550 millió forinttal tőkét emelt a mai napon, áll a BÉT közleményében. az összegből 545 millió forint tőketartalékba, 5 millió forint jegyzett tőkét gyarapítja, amely ez által 990 millió forintra nőtt.

CIG kötelező biztosítás 2012, csak flotta kötelező?

2011. március 02., szerda

A CIG kötelező biztosítás 2012. évre - amennyiben piacra vezetik - vélhetőleg csak a flotta kötelező biztosítás piacon fog megjelenni, vélik a biztosítási szakértők.

A bizonytalanság oka, hogy a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. jelenleg Magyarországon, Romániában és Szlovákiában van jelen, kizárólag életbiztosítási és életbiztosítási módozatokhoz kötött befektetési szolgáltatásokkal. 

Joomla SEF URLs by Artio