Casco, casco, casco...

2011. február 15., kedd - kategória: AEGON hírek, Allianz hírek, CASCO biztosítás hírek, Generali hírek, Genertel hírek, Groupama Garancia hírek, K&H hírek, KÖBE hírek, MKB hírek, Posta hírek, UNIQA hírek

Casco biztosítás rekord alacsony átlagdíjon, már évi 30-40 ezer forinton is megköthető, ezért sorra vettük hol köthető, mire kell figyelni, milyen fedezetek vannak,.Fontos információk ügyfeleknek...

A casco biztosítás fedezetet nyújthat saját hibás törés károkra, lopás, részlopás, rongálási és természeti károkra is. Létezik teljes körű és rész casco biztosítás (pl. csak lopásra) is. A casco biztosítás nem csak gépjárművekre köthető meg, hanem hajóra vagy légijárműre is. A CASCO biztosítás kizárásai általában:

  • lejárt forgalmi vagy műszaki engedéllyel közlekedő gépjárműben okozott kár
  • jogellenes, szándékos károkozás, súlyos gondatlanság,
  • kábítószer, alkoholos befolyásoltság, gyógyszer hatása alatt okozott kárt
  • védelmi berendezés meglétének hiánya
  • a gépjárművet nem rendeltetésszerűen használták, műszaki állapotát elhanyagolták

A casco biztosítás díját elsősorban a biztosítandó kívánt gépjármű gyártmánya, felszereltséges, a választott önrészesedés, a szerződő adatai és a kívánt fedezet határozza meg. A casco önrész %-os és fix összegű, mindig a nagyobb értéket vonja le a biztosító a kárból (pl. kár 10%-a, de min. 50.000 Ft). Nagyobb önrészesedés mellett alacsonyabb díjakkal számolhatunk.

Casco biztosítás művelő biztosító társaságok: Allianz, Aegon, Generali, Genertel, Groupama-Garancia, K&H, KÖBE, MKB, Posta, Signál, Tir, Union, Uniqa, Wabard Biztosító.

A casco biztosítás kalkulátor segítségével Ön pár perc alatt kiszámolhatja és megkötheti szerződését. Amennyiben egyedi igénye merülne fel, vagy nagy értékű gépjárművel rendelkezik, keresse ügyfélszolgálatunkat, ahol ennek megfelelően személyre szabott konstrukciót dolgoznak ki az Ön számára.

Hozzászólások (0)

Szóljon hozzá!

Ön most vendégként fog hozzászólni. A hozzászólások automatikusan megjelennek, de moderátoraink módosíthatják-törölhetik azokat, amennyiben a hozzászólás sértő vagy nem a cikkhez kapcsolódik. Az alábbi közösségi fiókokkal be is tud jelentkezni:

Joomla SEF URLs by Artio