AEGON CASCO biztosítás, Útitárs CASCO

2010. máj. 10., hétfő - kategória: CASCO biztosítás hírek

AEGON CASCO biztosítás, Útitárs CASCO biztosítási módozata mögött Magyarország egyik legnagyobb és legrégebbi biztosítója, az AEGON Biztosító Zrt. áll. (korábban Állami Biztosító).

Az Útitárs CASCO biztosítás választása kedvező, mert:

  • egyénileg testre szabható
  • gyermekkedvezmény vehető igénybe, amely újonnan kötött CASCO biztosítás esetén 15%, ha 15 év alatti gyermeke van
  • partnerkedvezmény vehető igénybe, ha ugyanarra a gépjárműre kötelező biztosítás szerződéssel is rendelkezik, vagy a CASCO biztosítás mellett más biztosítási szerződést is köt (pl. lakásbiztosítás)
  • limit kedvezmény vehető igénybe, ha 2 évnél öregebb a használt autója, akkor a CASCO díjából 20% kedvezményt kaphat
  • díjkedvezmény a kármentes évekre
  • kárrendezési háttér, amely gyors, rugalmas és országosan lefedi az ügyfelek igényeit

Online CASCO biztosítás kalkulátor segítségével pár perc alatt kiszámolhatja a biztosítás díját.

Az AEGON Útitárs CASCO biztosítás alap fedezetet nyújt  a leggyakoribb károkra, mint törés, elemi kár, üvegtörés, túzkár, ismeretlen személy vagy balesetből származó károkra. 

Kiegészítő fedezetként köthető lopáskár, poggyászbiztosítás, balesetbiztosítás, kölcsöngépjármű biztosítás a javítás idejére.

A biztosítás díja függ a biztosítandó gépjármű típusától, a szerződő személyes adataitól (lakhely, életkor, jogosítvány megszerzésének ideje, stb.), a választott CASCO önrész mértékétől, a díjfizetés gyakoriságától (éves, féléves, negyedéves), illetve annak módjától (csekk, átutalás).

Hozzászólások (0)

Szóljon hozzá!

Ön most vendégként fog hozzászólni. A hozzászólások automatikusan megjelennek, de moderátoraink módosíthatják-törölhetik azokat, amennyiben a hozzászólás sértő vagy nem a cikkhez kapcsolódik. Az alábbi közösségi fiókokkal be is tud jelentkezni:

Joomla SEF URLs by Artio