CASCO biztosítás hírek

CASCO biztosítással kapcsolatos híreinket és cikkeinket itt találja:

Kötelező biztosítás cascoval

2011. augusztus 29., hétfő

Kötelező biztosítás cascoval történő együtt kötése esetén lényegében az egyik legkedvezőbb díj érhető el és az administrációs terhek is csökkennek az ügyfeleknél. A legtöbb biztosító ajánlj ilyen konstrukciót, vagyis ha a casco biztosítás kötési feltételeinek megfelel a szerződő, érdemes ezt a módozatot választanuk.

A kötelező díja magával rántotta a casco díjakat is

2011. augusztus 12., péntek

A kötelező biztosítás átlagdíja 2011. évre rekord alacsony szintre csökken, alig éri el az évi 17 ezer forintot. A biztosítók a nagyarányú díjcsökkenést az objektív felelősség általi jelentős baleseti statisztikával magyarázzák, illetve a kevesebb gépjármá használat általi kárhányad javulással. Ehhez járult hozzá, hogy új biztosítónként az ASTRA Biztosító által erős versenytársat kaptak a hazai biztosítók, amely hazájában a megszokott magas szintű elektronikus és költséghatékony ügyintézést honosított meg nálunk is.

Luxusautó casco biztosítás, ezt inkább ne online!

2011. augusztus 09., kedd

Luxusautó biztosítást leggyakrabban a gépjárművet értékesítő gépjármű márkakereskedésben kötnek, annak ellenére, hogy a biztosítási alkuszoknak nagyobb rálátásuk van erre a területre.

Luxusautót az értéke különbözteti meg az átlagos gépjárműtől, általában 10 millió forint felett beszélhetünk. Ebbe a kategóriába tartoznak a ritka és különleges autók is, nem egyszer extravagáns kivitelben.

Casco 2012 biztosítás - még olcsóbb lehet?

2011. augusztus 04., csütörtök

A casco biztosítás éves díja csak az elmúlt fél évben több mint 30%-al csökkent, jelenlegi átlagos díjszint teljes fedezetű casco esetén alig éri el az évi 50.000 forintot.

A casco 2012 biztosítás díja előreláthatólag tovább fog csökkenni, mivel az új gépjárművek értékesítése drasztikusan visszaesett, ezáltal az új autó casco kötések piaca töredékére zuhant, valamint az ügyfelek megtakarítási célból rengeteg casco szerződést mondtak fel. 

Joomla SEF URLs by Artio