CASCO biztosítás hírek

CASCO biztosítással kapcsolatos híreinket és cikkeinket itt találja:

A kötelező díja magával rántotta a casco díjakat is

2011. augusztus 12., péntek

A kötelező biztosítás átlagdíja 2011. évre rekord alacsony szintre csökken, alig éri el az évi 17 ezer forintot. A biztosítók a nagyarányú díjcsökkenést az objektív felelősség általi jelentős baleseti statisztikával magyarázzák, illetve a kevesebb gépjármá használat általi kárhányad javulással. Ehhez járult hozzá, hogy új biztosítónként az ASTRA Biztosító által erős versenytársat kaptak a hazai biztosítók, amely hazájában a megszokott magas szintű elektronikus és költséghatékony ügyintézést honosított meg nálunk is.

Luxusautó casco biztosítás, ezt inkább ne online!

2011. augusztus 09., kedd

Luxusautó biztosítást leggyakrabban a gépjárművet értékesítő gépjármű márkakereskedésben kötnek, annak ellenére, hogy a biztosítási alkuszoknak nagyobb rálátásuk van erre a területre.

Luxusautót az értéke különbözteti meg az átlagos gépjárműtől, általában 10 millió forint felett beszélhetünk. Ebbe a kategóriába tartoznak a ritka és különleges autók is, nem egyszer extravagáns kivitelben.

Casco 2012 biztosítás - még olcsóbb lehet?

2011. augusztus 04., csütörtök

A casco biztosítás éves díja csak az elmúlt fél évben több mint 30%-al csökkent, jelenlegi átlagos díjszint teljes fedezetű casco esetén alig éri el az évi 50.000 forintot.

A casco 2012 biztosítás díja előreláthatólag tovább fog csökkenni, mivel az új gépjárművek értékesítése drasztikusan visszaesett, ezáltal az új autó casco kötések piaca töredékére zuhant, valamint az ügyfelek megtakarítási célból rengeteg casco szerződést mondtak fel. 

Olcsó kötelező és casco biztosítás 2012. évre - hasznos tanácsok

2011. július 28., csütörtök

Olcsó kötelező és casco biztosítás keresése előtt érdemes átgondolni, hogy valójában mire is van szükségünk a casco biztosítás fedezeténél. Amíg a kötelező biztosítás megkötése kötelező, e nélkül szinte egyetlen métert sem közlekedhetünk a gépjárművünkkel, addig a casco biztosítás "önkéntes" biztosítási módozat, megkötése csak rajtunk áll.

Joomla SEF URLs by Artio