CASCO biztosítás hírek

CASCO biztosítással kapcsolatos híreinket és cikkeinket itt találja:

Nagyobb megtakakarítás : casco újrakötés

2011. november 04., péntek

A kötelező biztosítási kampányban sajnos kisebb figyelmet kap a casco biztosítás, azonban ennek a módozatnak az újrakötésével akár több tízezer forintot is meg lehet spórolni az éves díjból, amely a kötelező biztosítás esetében már nem érhető el régen.

A casco biztosítás átlagdíja évi 40 ezer forint alá csökkent, így egy 2-3 éve elhanyagolt szerződés esetén akár 20-30 ezer forint megtakarítás is könnyedén elérhető.

Kötelező és casco biztosítási évforduló emlékeztető, új kényelmi szolgáltatás ügyfeleinknek

2011. szeptember 29., csütörtök

Ügyfeleink részére új kényelmi szolgáltatást tettünk elérhetővé, a kötelező és casco biztosítási évfordulós emlékeztető küldését. A szolgáltatás bevezetésének célja, hogy ügyfeleink egyetlen esetben sem maradjanak le a kötelező biztosítás váltás vagy casco biztosítás váltás lehetőségéről, minden esetben felhívjuk az évfordulóra a figyelmüket.

Kötelező és casco egyben, egy szerződés alatt

2011. szeptember 25., vasárnap

Nyugat-Európában már bevett biztosítási módozat, hogy a gépjármű üzembentartója (tulajdonosa) egy biztosítási szerződés alatt biztosítja az autóját kötelező és casco biztosítását is. Ebben a szerződésben egy kötvény nyújt biztosítási védelmet a másoknak okozott károkra és a saját autónkban az önhibás törés, mások által okozott lopás vagy rongálás, illetve elemi károkra is (casco biztosítás).

Joomla SEF URLs by Artio