CASCO biztosítás hírek

CASCO biztosítással kapcsolatos híreinket és cikkeinket itt találja:

Kötelező és casco biztosítási évforduló emlékeztető, új kényelmi szolgáltatás ügyfeleinknek

2011. szeptember 29., csütörtök

Ügyfeleink részére új kényelmi szolgáltatást tettünk elérhetővé, a kötelező és casco biztosítási évfordulós emlékeztető küldését. A szolgáltatás bevezetésének célja, hogy ügyfeleink egyetlen esetben sem maradjanak le a kötelező biztosítás váltás vagy casco biztosítás váltás lehetőségéről, minden esetben felhívjuk az évfordulóra a figyelmüket.

Kötelező és casco egyben, egy szerződés alatt

2011. szeptember 25., vasárnap

Nyugat-Európában már bevett biztosítási módozat, hogy a gépjármű üzembentartója (tulajdonosa) egy biztosítási szerződés alatt biztosítja az autóját kötelező és casco biztosítását is. Ebben a szerződésben egy kötvény nyújt biztosítási védelmet a másoknak okozott károkra és a saját autónkban az önhibás törés, mások által okozott lopás vagy rongálás, illetve elemi károkra is (casco biztosítás).

Kötelező biztosítás cascoval

2011. augusztus 29., hétfő

Kötelező biztosítás cascoval történő együtt kötése esetén lényegében az egyik legkedvezőbb díj érhető el és az administrációs terhek is csökkennek az ügyfeleknél. A legtöbb biztosító ajánlj ilyen konstrukciót, vagyis ha a casco biztosítás kötési feltételeinek megfelel a szerződő, érdemes ezt a módozatot választanuk.

Joomla SEF URLs by Artio