CASCO biztosítás hírek

CASCO biztosítással kapcsolatos híreinket és cikkeinket itt találja:

A casco biztosítás egyre olcsóbb lesz, de adó terheli 2013-től

2012. december 22., szombat

A casco biztosítások díja évről évre csökken, ez 2013-ban is így lesz, azonban egy új adófajta jóvoltából az autósok nem élvezhetik maradéktalanul a díjcsökkenést. A casco árát tizenöt százalékkal növelheti az egységes biztosítási adó, amelyet a jelenlegi sávos rendszerű, díjbevétel-arányos különadó, a tűzvédelmi hozzájárulás és a baleseti adó kiváltására vezetnek be 2013-ben. Az adó a biztosítók nem-életbiztosítási üzletágát is sújtja, hiszen emiatt biztosan sokan felmondják majd a biztosításukat.

Megújult a Generali Komplett CASCO

2012. augusztus 14., kedd

1 éves korig 100% vételkori számlaérték térítés

A nyár folyamán a Generali Biztosító megújította Komplett CASCO biztosítási csomagját. A változások kedvezően befolyásolják a gépjárművek díjszámítási alapját képező típusfaktorokat, valamint a Komplett CASCO bonusz besorolásait is, ezáltal csökkentve bizonyos szegmensekben biztosítási díjakat.

Egyre népszerűbb a casco biztosítás 2012-ben

2012. február 05., vasárnap

A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás (KGFB) mellett az egyik legfontosabb gépjármű biztosítási termék a casco biztosítás. Az elmúlt években a casco biztosítások száma jelentősen visszaesett, mivel a válság hatására az ügyfelek költségcsökkentés címén ezt a nem kötelező jellegű biztosítási szerződést szüntették meg, valamint az új értékesítéshez kötött "kötelező" casco biztosítás az eladott csekély gépjárművek miatt esett vissza.

Nagyobb megtakakarítás : casco újrakötés

2011. november 04., péntek

A kötelező biztosítási kampányban sajnos kisebb figyelmet kap a casco biztosítás, azonban ennek a módozatnak az újrakötésével akár több tízezer forintot is meg lehet spórolni az éves díjból, amely a kötelező biztosítás esetében már nem érhető el régen.

A casco biztosítás átlagdíja évi 40 ezer forint alá csökkent, így egy 2-3 éve elhanyagolt szerződés esetén akár 20-30 ezer forint megtakarítás is könnyedén elérhető.

Joomla SEF URLs by Artio