Újdonságok az ASTRA biztosítónál

2012. augusztus 13., hétfő - kategória: Kötelező biztosítás hírek, ASTRA hírek

Elköltözött és megújult az ügyfélszolgálat, vidéki irodák is nyílnak

A nyári uborkaszezont kihasználva lépésről lépésre növeli ügyfélszolgálatának kapacitását és hatékonyságát az ASTRA Biztosító.

A nyár elején kibővített és azóta több új munkatárssal is megerősített call-center teljesítményét már az ügyfelek is tapasztalhatták a várakozási idők lerövidülésében.

A biztosító hasonlóképpen új kollégákkal rövidítette az e-mailes megkeresések feldolgozásának idejét, ami nem csak az ügyfelek de a biztosításközvetítő és egyéb partnerenekkel való kapcsolattartást is gyorsítja.

A belső fejlesztések mellet a Pannónia utcai ügyfélszolgálat is átszervezésre került: július közepén megnyílt az ASTRA biztosító új központi ügyfélszolgálata a budapesti Lurdy-ház bevásárló központban, ahol kényelmesebb körülmények között tudják fogadni ügyfeleiket, ingyenes parkolási lehetőség és jó tömegközlekedési megközelíthetőség mellett. Fontos! Augusztus 10-től az ASTRA Biztosító Budapesten csak a Lurdy-Házban fogad ügyfeleket és az alkusz partnereket is csak itt szolgálja ki.

A májusi roadshow keretében az ASTRA biztosító már bejelentette, hogy hamarosan új ügyfélszolgálati irodákat nyit az ország 5 nagyvárosában ügyfelei egyszerűbb, gyorsabb és még hatékonyabb kiszolgálása céljából.

ASTRA győri ügyfélszolgálat

Győrben a központban, a PBA ház földszíntjén fog nyílni az iroda, a korábbi Lombard ügyfélszolgálat helyén. A tervezett nyitás: 2012. augusztus 10. - Megnyílt!

ASTRA pécsi ügyfélszolgálat

Pécsen is központi helyen, a sétáló utca közvetlen szomszédságában, a Centrum Áruházban fog nyílni az új iroda. Az ügyfélszolgálat közvetlenül a bejárat mellett lesz megtalálható. A tervezett nyitás: 2012. augusztus 10. - Megynyílt!

ASTRA miskolci ügyfélszolgálat

Miskolcon, a népszerű és forgalmas Miskolc Plázában nyílik az új iroda az 1. emelet parkolóházból jól megközelíthető részén. A tervezett nyitás: 2012. augusztus vége

Szegeden és Debrecenben várhatóan szeptember végén fognak nyílni az új irodák, ezekről még nem áll rendelkezésre pontos információ.

Az ASTRA biztosító bízik abban, hogy új irodái megnyitásával nemcsak az ügyfelekben fogja erősíteni az ASTRA egyre erőteljesebb jelenlétét a magyarországi piacon, hanem a hatékony, gyors és magas szakmai szintű ügyintézést is elősegíti az egész ország területére vonatkozólag.

Hozzászólások (0)

Szóljon hozzá!

Ön most vendégként fog hozzászólni. A hozzászólások automatikusan megjelennek, de moderátoraink módosíthatják-törölhetik azokat, amennyiben a hozzászólás sértő vagy nem a cikkhez kapcsolódik. Az alábbi közösségi fiókokkal be is tud jelentkezni:

Joomla SEF URLs by Artio