Máris itt az első évközi díjhirdetés!

2013. január 07., hétfő - kategória: Kötelező biztosítás hírek, ASTRA hírek

Astra Biztosító új tarifákkal jelentkezik március 12-től

Nem kellett sokat várni a törvény adta lehetőségek szerint, mivel 2013. január 4-én az ASTRA Biztosító 2013. március 12-i hatállyal új évközi díjat hírdetet a kötelező biztosításban. A törvény 2013. január 1-től engedi meg a biztosító társaságok számára, hogy évközben is díjat hirdethessenek a KGFB esetében, azonban azt 60 nappal korábban közzé kell tenniük.

Az ASTRA Biztosító által közzétett évközi díjhirdetést az indokolta, hogy a kampány időszakban (2012. november) jelentős mértékben emelte az index díjakat a meglévő ügyfelei esetében, ezáltal jelentős ügyfélet veszítve. A most meghirdetett díjtarifa struktúrális változásokat nem tartalmaz a korábbi tarifától, azonban az index díjak kedvezőbb lettek a korábbi díjtarifához képest, valamint +15%-os megemelt szolgáltatású ingyenes élet és baleset biztosítást tartalmaz az ügyfelek számára. További változás még, hogy a PSZÁF ajánlása szerint a tarifából kikerült a károkozói pótdíj is.

2013. január 4-én meghírdetett ASTRA Biztosító évközi KGFB tarifa letöltése

Hozzászólások (0)

Szóljon hozzá!

Ön most vendégként fog hozzászólni. A hozzászólások automatikusan megjelennek, de moderátoraink módosíthatják-törölhetik azokat, amennyiben a hozzászólás sértő vagy nem a cikkhez kapcsolódik. Az alábbi közösségi fiókokkal be is tud jelentkezni:

Joomla SEF URLs by Artio