Allianz kötelező 2012 - online biztosítás kalkulátor

2011. augusztus 06., szombat - kategória: Kötelező biztosítás hírek, Allianz hírek

Az Allianz Biztosító jelenleg a piacvezető biztosító társaság a kötelező és casco biztosítás területén is. A magyarorzági teljes kötelező biztosítási piac 4,2 millió szerződéséből kb. 35%-os piaci részesedéssel bír. Az Allianz Biztosító 1990-ben vásárolta meg a Hungária Biztosítót, azóta is piacvezető biztosító magyarországon.

Az Allianz kötelező 2012 biztosítás kalkulátor november 1-től érhető el az interneten és az oldalunkon is, mivel a 2012. évi kötelező biztosítási tarifák meghirdetése október 30-án lesz.  Az Allianz Biztosító az elmúlt években meg tudta tartani piaci részesedését a kötelező biztosítási termélnél, köszönhetően a kedvező díjainak, amellyel a biztosítási piacon kibontakozó árversenybe is sikersen tudott alkalmazni. További jelentős innovációs fejlesztésének köszönhetően 2011. évre a biztosító bevezette az Allianz E-GFB termékét, amely lényege, hogy azon ügyfelek akik megadják az e-mail címüket és mobil telefon számukat, kedvezményeket kapnak, viszont a biztosító az ügyféllel ezeken a csatornákon kommunikál a továbbiakban.

A következő évi díjak szintjét nehéz előre megjósólni, de minden bizonnyal jelen piaci kötnyezetben az Allianz kötelező 2012 biztosítás továbbiakban is versenyképes marad, mivel az árérzékeny autósok esetében jelentős állományvesztést lenne kénytelen elkönyvelni a biztosító.

Az oldalunkon elérhető online kötelező biztosítás kalkulátor az Allianz kötelező 2012. évi módozatát is tartalmazni fogja az összes többi biztosító teméke mellett, ezért csupán egy alkalommal kell megadni a kötelező biztosítás 2012. évi díjak kiszámításhoz szükséges adatokat, máris a teljes biztosítási piac összes ajánlatát megkaphatja.Amennyiben kedvező biztosítási szerződést talál és biztosítót szeretne váltani, akkor azt azonnal online meg is teheti az oldalunkon árgarancia és teljes körű ügyintézés mellett.

Hozzászólások (0)

Szóljon hozzá!

Ön most vendégként fog hozzászólni. A hozzászólások automatikusan megjelennek, de moderátoraink módosíthatják-törölhetik azokat, amennyiben a hozzászólás sértő vagy nem a cikkhez kapcsolódik. Az alábbi közösségi fiókokkal be is tud jelentkezni:

Joomla SEF URLs by Artio