Allianz (Hungária) Biztosító 2001-ben a kötelező biztosítás piacán

2011. augusztus 17., szerda - kategória: Kötelező biztosítás hírek, Allianz hírek

A Hungária Biztosító többségi tulajdonosa az Allianz csoport volt 2001-ben. A Hungária Biztosító a volt Állami Biztosító szétválása után jött létre: a lakossági üzletágat az ÁB-Aegon Biztosító vitte tovább, a vállalati és gépjármű biztosításokat a Hungária Biztosító. 2001-ben az alábbiakkal hírdette az Allianz kötelező biztosítás kötését:
Kötelező gépjármű- felelősségbiztosítás (GFB)

Nyereményakció

BIZTOSÍTÁSKÖTÉS ÉS DÍJAK
> Ön most vásárolta autóját, és most szeretné megkötni a felelősségbiztosítást.

Gépjárművezetés közben könnyen kerülhetünk olyan helyzetbe, hogy figyelmetlenségből, gyakorlatlanságból, vagy akár milyen figyelem elterelő esemény miatt balesetet okozunk, és igen jelentős akár több 10 milliós kárt tudunk okozni más autójában, épületében vagy akár a balesetet elszenvedő egészségében. A Polgárjog szabályai szerint az ilyen károkozásokért anyagi felelősséggel tartozunk.

A kötelező gépjármű felelősségbiztosítás ezen pénzügyi kötelezettséget vállalja át ügyfele helyett, azaz a károsultnak megtéríti az okozott kárt.

Mindannyiunk közös érdeke, hogy minden forgalomban lévő gépjármű rendelkezzen ilyen biztosítással, ezért ezt a kérdést kormányrendelet szabályozza.

Magyarországon a Hungária Biztosító Rt. - Európa vezető nemzetközi biztosítója, az Allianz csoport tagjaként - piacvezető a gépjármű-biztosítási piacon is.

Miért kedvező Önnek, ha gépjárműve biztosítása a Hungária Biztosító Rt.-nél van?

Ön Európa legnagyobb biztosítója, azaz az ALLIANZ ügyfele lesz, és élvezni tudja ennek minden előnyét.
A kedvező éves díjat még tovább csökkentheti, ha a banki inkasso fizetési módot választja.
Akár munkaidőben - interneten keresztül, vagy telefonon - tudja intézni biztosítási ügyeit, vagy kárát bejelenteni.
Az egész országot lefedő fiókhálózat révén akár nyaralás, vagy tartós kiküldetés közben is intézni tudja biztosítási ügyeit.
2001. március 31-ig minden Internet segítségével kötött biztosításhoz egy-egy exkluzív, sorszámozott telefonkártyát adunk ajándékba.

Hozzászólások (0)

Szóljon hozzá!

Ön most vendégként fog hozzászólni. A hozzászólások automatikusan megjelennek, de moderátoraink módosíthatják-törölhetik azokat, amennyiben a hozzászólás sértő vagy nem a cikkhez kapcsolódik. Az alábbi közösségi fiókokkal be is tud jelentkezni:

Joomla SEF URLs by Artio