Allianz e-GFB, e-biztosítás - Allianz KGFB

2010. november 04., csütörtök - kategória: Kötelező biztosítás hírek, Allianz hírek

Nyerő a 2011. évi kötéseknél az Allianz e-GFB

A piacvezető Allianz Biztosító új KGFB termékkel jelentkezett a 2011. évi kampányra, az Allianz e-GFB módozattal. Az e-GFB lényege, hogy a biztosító bizonyos feltételek teljesülése esetén jelentős kedvezményt nyúj az ügyfelek részére a kötelező biztosítás díjából, illetve ezt a módozatot kifejezetten e-biztosítási termékként értékesíti. A kötelező biztosítás 2011. évi kampányának az egyik legkeresetebb biztosítási terméke lett, amellyel at Allianz Biztosító akár jelentős ügyfélállományra tehet szert.

e-GFB feltételei, amelyek együttes fennállása esetén köthetünk ilyen szerződést:

  • nem köthető flotta kötelező biztosításban és veterán gépjárművekre, illetve csak személygépjármű, motor, segédmotor, lassú járműre, munkagépre, pótkocsira és félpótkocsira köthető meg a szerződés
  • bankártáyval vagy díjlehívással kell kifizetni a díjat
  • féléves vagy éves gyakorisággal fizethetünk (negyedéves díjfizetéssel nem!)
  • e-mail és mobilszám megadása kötelező
  • Allianz Ügyfélportál szerződést kell kötni, amelyen keresztül tájékoztatja a biztosító az ügyfelet, folytat vele kommunikációt

Az e-GFB kizárólag elektronikuson úton, interneten, online weblapokon köthető meg, ahol az ügyfél a KGFB díját kiszámolhatja, ajánlatot kitöltheti és honlapon keresztül elküldheti.

Számolja ki az e-GFB díját online kötelező biztosítás kalkulátor segítségével és kösse meg akár pár perc alatt.

Hozzászólások (0)

Szóljon hozzá!

Ön most vendégként fog hozzászólni. A hozzászólások automatikusan megjelennek, de moderátoraink módosíthatják-törölhetik azokat, amennyiben a hozzászólás sértő vagy nem a cikkhez kapcsolódik. Az alábbi közösségi fiókokkal be is tud jelentkezni:

Joomla SEF URLs by Artio